Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti 40 éves korotokra inkább lennétek egy csajozó művészek, akik váltogatják a szebbnél szebb nőiket a 20-as korosztályból, vagy inkább lennétek egy családapa?
https://www.youtube.com/watch?v=cV77_AZjWPA
Ez a videó megihletett, lehet ez a családmodell, amit kisgyerek korukban beleneveltek a férfiakba ez úgy hülyeség ahogy van. Vannak olyan dolgok, amikre később jön rá a társadalom, hogy hülyeség, ilyen volt a kommunizmus is például, most meg isszuk a levét.
A kérdés az, hogy kb. 40 éves korotokra, ti inkább lennétek egy csajozóművészek, kb. olyan mint a fenti videóban, vagy egy családapa akit otthon a vele egykorú, idősödő, elsárkányosodott, időtől vonzerejét vesztett nő vár?
#10 "huszonévesen apa lettem" "igaz, azóta elváltam"
Klasszikus lúzer, csak nem a szűz hanem a másik fajtából, a balek xD
"ugyanolyan mint az MLM-átverés."
Az MLM-nél legalább a csúcson lévők jól járnak... a PUA-nál senki sem kettyint :D
Drága barátom, kérdező
"Klasszikus lúzer, csak nem a szűz hanem a másik fajtából, a balek xD"
Nem érzem annak magam ugyanis imádom a gyerekeimet, és egyántalánn nem érzem azt hogy nekem ezzel el lenne szúrva az életem. Lehet ez neked semmit nem jelent, és csak a p.ina az isten számodra.
Elhiszem, személyesen is ismerek ilyen embert. Kinek ez kinek az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!