Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha állítólag az átlagos...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha állítólag az átlagos egészséges férfiaknak is nehéz a társkeresés, akkor egy beteg vagy komolyabb testi rendellenességgel, esztétikai problémával küzdő férfinak hogy mehet az ismerkedés?

Figyelt kérdés

pl.: mozgásszervi betegsége van (pl.: donga láb, szklerózis, gerinc betegségek stb.) vagy valami komolyabb esztétikai hiba, komolyabb bőrbetegség vagy súlyos genetikai fogászati rendellenesség, amire esetleg egy átlagos embernek nincs pénze megcsináltatni.

De bármilyen olyan állapot ami eltér az átlagtól, az ilyen férfik hogyan ismerkednek? Hogy mehet nekik az ismerkedés?

2017. aug. 11. 11:10
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mekkora egy érzéketlen tahó vagy te, utolsó. Nem olvastad a korábbi hozzászólásokat?
2018. febr. 22. 19:40
 12/12 anonim ***** válasza:

Magam is testi hibás vagyok, van, ami látszik, van, ami nem. Anyukám kis koromban, hogy elterelje a figyelmemet a hibámról, egyszer megjegyezte, hogy nem az kell a lányoknak, hanem a pöcörőm. Ezt egy életre megjegyeztem, és most hatvan évesen azt mondom, több nővel összejőve, amikor levetkőzve kiderült a testi hibám, egyikük se tette ezt szóvá. Mindig volt belső tartásom, igényszintem, egyéb téren önbizalmat adó sikereim, eredményeim. Szerintem ezeknek és a nem átlagos, edzett szerszámomnak köszönhetem, amit megéltem. Természetesen kell egy megfelelő emberismeret és értékítélet is, de mindnki mást keres és ertékel a partnerében. A kölcsönösen keresett értékek egyensúlya viszont szükséges a kapcsolathoz és a tartós kapcsolathoz tartós értékek kellenek, ahogy a valahai Hirschler mondta.

Más kérdés a találkozási lehetőségek feltárása. Többen mondtak előttem alkalmas helyeket. Legjobbak azok, ahol többen vannak, és anélkül lehet megismerni a másik személyiségét, hogy személyesen kellene vele kapcsolatba kerülni. Munkahely, hátrányos helyzetűek klubja, sportköre, rendezvényei, stb., de még a nem specifikus társkeresők is jók, ha az ember kellő szinten utal a hátrányára. Ez a leendő partner szemében előny lesz, ami majd kompenzálja az ő hiányosságát. Nekem ilyen helyszínek voltak az általános iskola, középiskola, egyetem, nyelvtanfolyam, munkahely, templom, hittanóra, sportkör (mert azt is csináltam a fogyatékosság ellenére), a rendszeres közlekedési utak, eszközök. Bár mindenhol találtam alkalmas partnert, vagy jelöltet, végül a társkereső hozta meg a sikert, de lehetett volna másképp is. Mindenesetre kifejlődött bennem az az érzék, hogy megérezzem, kiben van valamilyen kisebbségi érzés, vagy rejtett valós, vagy vélt gyengeség, ami közel hozta a személyiségét és felkeltette a figyelmemet. Arra törekedtem, hogy amit én értékelek és keresek, az meglegyen benne és ő olyan értékeket keressen, amit én adni tudok. Sok sikert!

2019. jan. 8. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!