Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ciki lenne ha igy deritenem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki lenne ha igy deritenem ki a nevet?

Figyelt kérdés
Van egy pasi aki tetszik,de nem tudom eldonteni neha,hogy ez kolcsonos e es odemenni se merek hozza..Arra gondoltam,hogy a munkatarsatol megkerdezem,hogy mi a neve az illetonek mert,hogy olyan ismerosnek tunik es nem tudom honnan ezert erdekelne a neve de en nem merek oda menni es megkerdezni tole mert nem akarok beegni..Viszont igy benne van a pakliban,hogy ezt visszamondja neki a munkatarsa es utana a pasi erdekesen fog ram nezni ha legkozelebb lat de a vonzalom nem kolcsonos...
2017. aug. 11. 10:37
 1/7 anonim ***** válasza:
nem ciki hajrá
2017. aug. 11. 10:46
 2/7 anonim ***** válasza:
De hát téged az érdekel, hogy tetszel-e neki. Az, hogy tudod a nevét, min változtat?
2017. aug. 11. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:

Ez ovis kategória!

Ha érdekel, menj oda hozzá.

2017. aug. 11. 10:47
 4/7 anonim ***** válasza:
De kis aranyos vagy. :D
2017. aug. 11. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:

Szerintem nyugodtan kérdezd meg a munkatársát, ha csak simán a nevét kérdezed meg, azt nem hiszem ,hogy visszamondja neki, mert ennek önmagában semmi jelentősége nincsen.

Egyébként amiből tudhatod, hogy tetszel neki, ha pl. a szemedbe néz, rád mosolyog, vagy egy kicsit zavarban van ilyesmik. Ha ezt látod rajta, akkor tőle is nyugodtan megkérdezheted. Vagy csak egy cetlin odaadod neki az elérhetőséged, aztán onnantól rá van bízva a dolog, hogy mit lép.

Sok sikert nektek!

2017. aug. 11. 12:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagy bajod nem lehet belőle. Ha nem mersz odamenni, másként megoldani. Hajrá!!
2017. aug. 11. 12:12
 7/7 anonim ***** válasza:
Felnőtt párkapcsolatok??
2017. aug. 11. 14:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!