Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudhatom meg a nevét? :D

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gidajappy kérdése:

Hogy tudhatom meg a nevét? :D

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy kis problémám. :') Van egy lány akit ma láttam először nagyon szimpatikus volt, egy vidéki magenta színű telefontársaságnál dolgozik (nem tudom mennyire cenzúráz az oldal). Adat bedigtálás végett voltam de végül nem volt egy szemig. szám. Megadta a számát, mondván "Nekem is iPhonenom van küldd el nyugodtan iMessagen és én majd beírom itt" :) Persze tudom hogy ez nem jelent semmit, csak részlet :'D A lényeg hogy az adatbedigtalas végül nem kellett így nem kellett írnom neki meg hat mégis mit, "Szemelyiszam: adcd007, amúgy hogy hívnak?:)" :DDD Tehát az a helyzet hogy a száma megvan meg a keresztneve de ennek hol tudok utána keresni? Hogy mi az egész neve? Szeretnek előtte utána nézni esetleg van e valakie ilyesmi, aztán bemegyek venni előfizetést meg mindent nem vagy facen randizós :D Szóval mégegyszer. Hogy tudnám telefonszám alapján megkeresni az egész nevet? :(

2016. nov. 26. 08:18
 1/1 anonim ***** válasza:
Szerintem sehogy, írj neki és kész. Ha van barátja úgy is mondja majd! Nem általános, hogy az ügyfélszolgálatosok megadják a telefonszámukat...
2016. nov. 26. 11:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!