Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha kevés barátnőm volt, majdnem 30 évesen?
3 lánnyal jártam. Egyik kapcsolat sem tartott sokáig (pár hónap), és csak a legutolsó lánnyal feküdtem le, de nem volt jó vele. :( De viszont nagyon jó barátok maradtunk.
Egy új kapcsolat esetén, ha szóba kerülnek ilyen dolgok, mennyire fog problémát jelenti ez a tény a nő szemében?
"Őszintén, ennél még az is jobb lenne a szememben, ha nem lett volna soha senkid és szűz lennél."
Ne beszéljél baromságokat légy szíves!
"sőt szinte még szűz vagy."
Mi van?!
"Az viszont gáz, hogy nem volt még hosszú távú kapcsolatod, sőt szinte még szűz vagy.
Nekem azért jelentene problémát, mert akkor semmi tapasztalatod nincs kapcsolatok terén, soha nem kellett küzdened esetleg a másikért, vagy komoly problémákat megoldani közösen, ilyemik.
EZ viszont határozottan gond, ráadásul esélyes, hogy önző leszel a kapcsolatodban, mert soha nem kellett mással hosszútávon kompromisszumot kötnöd (anyuci és lakótársak nem számítanak).
Pár hónapos kapcsolatocskák számomra semmik, a flszínt sem kapargattad meg, ráadásul vagy nem vagy kitartó és az első gondra szakítasz, vagy veled van valami gáz, ami miatt nem maradnak veled tovább a csjaok."
Szóval te nem csak pszichológus, hanem jövőbelátó is vagy?!!
Önző leszek? Mégis honnan gondolod te ezt?!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!