Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha kevés barátnőm volt, majdnem 30 évesen?
3 lánnyal jártam. Egyik kapcsolat sem tartott sokáig (pár hónap), és csak a legutolsó lánnyal feküdtem le, de nem volt jó vele. :( De viszont nagyon jó barátok maradtunk.
Egy új kapcsolat esetén, ha szóba kerülnek ilyen dolgok, mennyire fog problémát jelenti ez a tény a nő szemében?
Ex 33 és előttem csak egy volt neki :)
Én 28 vagyok, második - egyben végleges - párkapcsolattal.
Az viszont gáz, hogy nem volt még hosszú távú kapcsolatod, sőt szinte még szűz vagy.
Nekem azért jelentene problémát, mert akkor semmi tapasztalatod nincs kapcsolatok terén, soha nem kellett küzdened esetleg a másikért, vagy komoly problémákat megoldani közösen, ilyemik.
EZ viszont határozottan gond, ráadásul esélyes, hogy önző leszel a kapcsolatodban, mert soha nem kellett mással hosszútávon kompromisszumot kötnöd (anyuci és lakótársak nem számítanak).
Pár hónapos kapcsolatocskák számomra semmik, a flszínt sem kapargattad meg, ráadásul vagy nem vagy kitartó és az első gondra szakítasz, vagy veled van valami gáz, ami miatt nem maradnak veled tovább a csjaok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!