Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik valóban félnek azoktól a nőktől, akik a saját területükön sikeresek?
Szerintem inkább a siker okozta ,,beképzeltséget" nem szeretik a pasik, amikor ezzel a sikerrel egy olyan stílus jelenik meg amit a munkájában is használ és beleivódik a személyiségébe. Hiszen a legtöbb sikeres nőnek lesz egy karakán személyisége, ami nem épp cuki vagy aranyos amit a legtöbb férfi keres.
A sportban sikeres nők meg általában kinézetükkel is taszítják a férfiakat, mert nem sok férfinak jön be a kockás has, vagy az eres kéz látványa vagy akár hogy tiszta seb megint mert esett fél métert.
Attól függ ki mire vágyik, de ha megkérdezed hogy milyen nőt keres az adott ember kevés fogja azt mondani hogy nagyon határozott céltudatos nőt, mintsem egy aranyos, kedves nőt vagy olyat aki tud főzni stb.
Szerintem nem félnek.
Kicsi korom óta van egy hobbim, szenvedélyem. Van célom az életben. Mégsem tudnám elképzelni az életemet a barátom nélkül. :)
21/L
Általában pont nem a férfiakkal van gond ilyen téren hanem a nőkkel. Nem kell mindent ránk kenni. :D
A nők egyszerűen szeretnek felfelé választani, de legalábbis az általuk elhelyezett léc alá választani semmiképp, és a sikeres, túl magabiztos nőkre jellemző az enyhe de akár erős arrogancia, elvárásaik általában magasak/túl magasak, komplexus ami egy nőben szerintem a férfiak többségének nagyon nem vonzó, feminin tulajdonságoktól ezek távolabb már nem is lehetnének, és igen, akár ijesztő is lehet.
Amúgy önmagában az amiket leírtál, nincs abban semmi ijesztő vagy rossz.
EZ a félés elég rossz szó erre, mert én nem félek, hanem iszonyodom az ilyen nőktől, de ahogy nézem, a legtöbb férfi is.
Mit keres egy férfi általában?
Olyan nőt, akit megvédhet, aki mellett férfi lehet.
Sok nő mit mond? Olyan férfit keres, aki mellett nő lehet.
Egy erős nő a legtöbb esetben versenytársat lát a legtöbb férfiban, "kompenzál" sokszor beigazolódik, hogy negatív apakomplexusban szenved, rettenetesen maximalista, stb.
Nem egy keresett személyiségtípus, sajnos.
Én sikeres vagyok, elég sok területen, de egyáltalán nem érzem úgy, hogy félnek tőlem. Szerintem elég ostoba és szerencsétlen az az ember, aki képtelen szétkapcsolni a munkáját és a magánéletét. Ha bemegyek dolgozni, akkor ott más vagyok, ott munka van, ott megváltom a világot, hegyeket mozgatok meg és csodákat viszek véghez.
Ha hazamegyek, akkor nincs kedvem ugyanehhez. Akkor a harmóniára vágyok, nyugalomra, arra, hogy hozzábújjak a társamhoz, én legyek az ő "hercegnője", ő hősiesen leüsse nekem a pókot, vagy levegyen egy magasan lévő edényt a polcról. Nyilván egyedül is pontosan ugyanolyan hatékonyan meg tudnám ezeket csinálni, de ez nem erről szól. Otthon én nő vagyok, a férfi meg férfi. Ezek nyilván bugyuta példák voltak, a lényeg az, hogy általában nem attól szoktak a férfiak óckodni, aki sikeres, hanem aki kapcsolatban nem tudja jól megélni a nőiességét. És ez most nem sminkre és szép ruhákra vetített értelmezésben gondolom.
Én akkor is azt állítom, hogy sikeresebb nőt nem érdemes keresni férfiként. Legalábbis nekem biztos nem.
Tulajdonképpen azért nem mert nagyobbnak fogja érezni magát a karrierje miatt, mint én. Ez pedig akkor sem jó, ha emellett hűséges és normális tudna lenni. Nem akarok egyoldalú kapcsolatot, ahol a nő akar dönteni mindenről. Szerintem a két fél egyenrangú. A rang meg manapság pénz/munka.
Félnek, na persze... Már megint ez az ego simogató, a másikat lealacsonyító magyarázat, ami után megnyugodna a kis lelked: sajna, a férfiak nem érnek fel nagyságodhoz, meg hát te nem egy rohadt alma vagy, fent ülsz a fa tetején.
Pedig csak arról van szó, hogy az ilyen nő a legtöbb férfi számára semmit sem tud nyújtani. Nagyon vagány, de ha megfigyeled, az ilyen nőkért főleg más nők rajonganak csak. Az, hogy sikeres vagy a munkádban egy jó dolog, de mivel nem te fogod (te nem fogod) eltartani a családot, ezért nem fő szempont. Viszont ha ezen sikerek érdekében súlyos hiányosságaid vannak egyéb területeken, ha a rengeteg "érdekes" hobbid és a kiterjedt baráti köröd miatt időpontot kell nálad egyeztetni szinte... na erre nem vágyunk, és valójában sokkal többre tartunk egy kis "szürke egér" nőt, aki a kapcsolatba is képes valamit beletenni, nem csak az önző vágyait hajszolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!