Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi a véleményetek egy magát...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek egy magát büntető, depressziós, antiszociális férfiről?

Figyelt kérdés
2017. aug. 9. 14:05
1 2 3 4
 31/33 anonim ***** válasza:

Sajnálom.. Az az igazság, hogy ezen csak te tudsz változtatni. Semmilyen gyógyszer, pszichomókus, jóisten nem fog érdemben segíteni. Egyszerűen nem tud.

Mint nő pedig messziről kerülnélek... Miért akarna az ember egy totál problémás emberrel lenni?? Aki magát nem szereti..mást se tud igazán.. Tegyél rendet magadban. Ez a legfontosabb.

2017. aug. 10. 07:40
 32/33 anonim ***** válasza:
Írtad, hogy voltál már boldog életedben. Akkor mi történt veled? Mit éltél meg, hogyan éltél? Fekete szín tagadás színe, akárhogy is nézzük. Elegáns, meg slankít, de hosszú távon nem jó a viselőjének sem. A halált természetesen tiszteljük. Ugyanúgy, ahogy a születést is. Mindkettő misztikum, de amíg élünk, az életet tiszteljük. Nem vagyok pszicho-mókus, de javaslom, hogy fogalmazd meg magadnak a rossz élményeidet. Kihez-mihez köthető. Majd miután kimondtad, engedd el. Megbocsájtasz mindenkinek minden rosszért. Mindenkinek bocsáss meg és engedd el a problémát. A jelenlegi állapotod egy korábbi történés eredménye. Ameddig nem mész vissza oda és tisztázod magadban, nem leszel jobban. Mert őszintén szólva ez az állapotod nem jó neked.
2017. aug. 10. 07:44
 33/33 A kérdező kommentje:
31-es Sajnos úgy van ahogyan mondtad, másokat sem tudok szeretni úgy, mint ahogyan gyerek koromban szerettem. Szerettem papámat, anyámat, de már most anyámat sem szeretem annyira, mint ahogyan gyerekként szerettem.
2017. aug. 10. 08:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!