Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek egy magát büntető, depressziós,
antiszociális férfiről?
Tiniknél még ez érthető élethelyzet, mert minden bajuk van a pubertás kor miatt, de te már rég elmúltál tizenéves.
Szedd össze magad kicsit, mert elég szelepes ember benyomását kelted!
Keress valami nagyon jó pszichiátert!
2017. aug. 9. 15:33
22/33 A kérdező kommentje:
Szerintem 20-on éveseknél is érthető, ha depressziósok. A tinik sem a pubertás kor miatt szoktak depressziósak lenni és nem a pubertás kor miatt követnek el öngyilkosságot tizenévesek. Különben ettől függetlenül próbálom össze szedni magam, de nehéz, már mondtam, hogy sok rossz dolgon mentem keresztül az életem során.
23/33 A kérdező kommentje:
8-as válaszomban már mondtam, hogy járok pszichiáterhez.
Hogy érted a kérdést? Ha a valódi kérdéstartalom az, hogy összejönnék-e ilyen férfival, a válaszom nem. Ha a kérdés az, hogy hogyan viszonyulok egy ilyen férfihoz, az lenne a válaszom, hogy megpróbálnék neki segíteni legjobb tudásom szerint, ha egy hozzám közel álló személyről lenne szó.
2017. aug. 9. 16:01
#24 vagyok és belegondoltam abba a szituációba is, ha a párom kerülne abba a helyzetbe, hogy egy életvidámabb időszakában találkozunk és később esik depresszióba. Valószínűleg ekkor teljes energiával próbálnám támogatni és nem szakítanék vele. De ha az ismerkedési fázisban nyomja rá a pecsétjét a bús és komor világnézete, és nem ismerném a "napos oldalát", akkor őszintén szólva elriasztana a személye.
Ennek ellenére együttérzek veled, és sajnálom, hogy ebben a hajóban evezel. Remélem a kemény munka meghozza a gyümölcsét, kitartást kívánok hozzá, még ha tudom, hogy ez nem jelent semmit.
2017. aug. 9. 16:09
26/33 A kérdező kommentje:
27/33 A kérdező kommentje:
21-es jó nagy marhaságot mondtál. Különben Amanda Todd, Olivia Penpraze, Rina Palenkova tizenéves lányok voltak, de egyik sem a pubertás kor miatt lett öngyilkos. Volt egy 20 éves srác, anyám kolléganőjének az egyik fia és ő sem a pubertás kor miatt lett depressziós és öngyilkos 20 évesen.
28/33 A kérdező kommentje:
25-ös nekem is volt vidám oldalam, kb. 2015-ig vidám voltam, leszámítva 2013. őszét.
29/33 A kérdező kommentje:
2013. rossz év volt már számomra, mert Januárban meghalt papám, Októberben volt szerelmi csalódásom, egy csaj csak játszott az érzéseimmel, de 2015-től lettem depressziós.
30/33 A kérdező kommentje:
6-os válaszoló leszophatsz!
Kapcsolódó kérdések: