Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sikertelen/szűz pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikertelen/szűz pasiknak miért javasolják itt sokan, hogy érdemesebb prostizni, mint barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Annyiszor olvastam már ezen az oldalon sokaktól, hogy a prostizás is sokkal jobban megéri, mert ugyanannyira viszi el a pénzt, mint egy barátnő, de legalább minden vágyat kielégít. Nos. Felnéztem a rosszlányok.hu oldalra és azt vettem észre, hogy valami elképesztően gyér a felhozatal Mo. második legnagyobb városában is, nemhogy más vidéki városokban. Persze Bp.-n vannak, hamvas testű, érzéki angyalarcú fehér (szöszi) csajok is, de gondolom nekik meg többszöröse a tarifájuk, mint a hagyományos klasszikus, igényesebb örömlányokénak. Szóval abban az esetben nem tudom elhinni, hogy hosszú távon anyagilag ugyanakkora kiadás lenne, mint a "nehezebb út". Gondolom egy hagyományos örömlány is elkér alsó hangon egy 10-15k-t fél/1 óráért. A probléma csak ott kezdődik, hogy ezek a vidéki "hölgyek" mindegyike vagy egy "nem ezen a nyáron barnult" Kalányos Zsaklin vagy pedig egy kivénhedt +35-ös luvnya esetleg egy igénytelen huszonéves narancsbőrös molett ribi. Ja és gondolom aznap sem én lennék az első neki. Ebbe belegondolva pedig "kellemes" lehet az előjáték. Oké, azt aláírom, hogy egy átlagos barátnő is viszi a pénzt, ha el kell hívni ide-oda randin, de az is csak a kezdeti ismerkedés során van így. Később viszont - persze ha összejön egy normális lánnyal - akkor el nem tudom képzelni, hogy heti szinten több tízezret kelljen rá költeni. És akkor legalább biztos vagyok benne és a szemem előtt látom, hogy fehér lánnyal hozott össze a szerencse.

(Ui.: Ha valaki tud privátban fehér, igényes, fiatal Debreceni lányt linkelni azért hálás lennék.)

2017. aug. 9. 00:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
15%
Szerintem érdemesebb öngyilkosságot elkövetni, mint prostizni egy életen át. Én inkább agyon lövöm magam, de egy nőnek se fizetek soha az életben.
2017. aug. 9. 12:36
 22/33 Diavolino44 ***** válasza:
0%

Szerintem a nok osztinosen megerzik ki az akit le lehet huzni penzzel, s azt le is huzzak. Nekem sose jutott ez szembe se, hogy ennyi penzt koltsek a baratnoimra, s nem voltak csunyak. En fizessem a ruhait? Mi vagyok en a telapo? Ha a pasi mast nem tud adni csak a penzet, persze, hogy akkor a csaj ugy fogja szorni, mint majom a lisztet.

Nekem kocsim sincs a csajok visznek ide-oda.

Volt egy exem, vilag eleteben sporolos, penzbeosztos csajszi volt, 5 ev utan szakitottunk (o mar gyereket akart en nem), a kovetkezo parja egy jomodu srac lett, s meg a rongyrazas minden szinten. Azert, mert a sracnak ez a termeszetes, elhalmozza minden sz@rral, de mi is boldogok voltunk, s mindneki fizette sajat maganak a dolgait.

2017. aug. 9. 12:42
 23/33 anonim ***** válasza:
19%
Ne csajozzunk, ne menjünk prostihoz, beszéljünk meg privátban közös öngyilkosságot és lőjük agyon egymást egy budapesti lőtéren, ahova civilek is járhatnak lövöldözni.
2017. aug. 9. 12:47
 24/33 anonim ***** válasza:

20 En nem azt irtam, hogy igenytelen, lusta es nemtorodom, hanem hogy csoro, vagy a te egyetemista ismeroseid el vannak eresztve vegtelen penzzel talan? :D Mert az enyemeknek habar bulira mindig van penzuk meg esetleg a kozos programomra a parjukkal, de aki emellett komolyan is probalja venni a tanulast az nem dolgozik teljes allasban es nincs annyi penze. Ezzel tisztaban vannak a szulok is, hogy milyen egy altagos egyetemista anyagi helyzete es erosen ketlem, hogy ajandekokat varnanak a gyerekuk parjatol.

Nem faarccal ulunk, mi joban vagyunk egymas szuleivel, az enyemeim fiatalok es joarcok, a parom anyukaja meg siman csak jo fej, de ilyen sutivel kinalas meg kozos sorozes meg hasonlok nincsnenek. Szulinapkor felkoszontik egymast szoban vagy Messengeren es ennyi. Es senki nem tart emiatt bunkonak senkit es nem kedvelik a szuleim kevesbe a baratomat. Es szerintem ez igy pont jo, legalabbis en szeretnem a parkapcsolatomat PARkapcsolatkent kezelni es nem akarok olyan tipikus hatalmas gorog / olasz / mittomen milyen familiat, ahol mindig osszeul a 30 fos csaladi tarsasag.

2017. aug. 9. 12:49
 25/33 anonim ***** válasza:

# 24

Jó hát kinek mi a fontos.Én magamból indultam ki,nekem jól esne,ha a párom szülei meg akarnának kedvelni.Szeretném,ha megtudnának bízni bennem és nem csak egy idegen lennék,aki néha feltűnik,majd hirtelen eltűnik és csak pár órára láttak összesen.Nem akarnék házi kedvenc lenni,de valami bizalmi kapcsolat,legyen már.Nekem ez így,kicsit furcsa.Meg nem tudom elképzelni,hogy ha pl. már esküvő lenne,annyira komolyra fordult volna a kapcsolat,akkor a házasságkötő teremben látnák először egymást a szülők.

2017. aug. 9. 13:01
 26/33 anonim ***** válasza:
57%

Átlagos csaj vagyok, a párom amiket költ rám egy hónapban:

- kb kétszer eljön hozzám, a jelenlegi benzinárral számolva ez olyan 1600 forint körül jön ki

- havi egyszer el szoktunk menni hamburgerezni, kb 700 forint egy hambi a kedvenc helyünkön, itt nem szokta engedni hogy én fizessek - 2300 forintnál járunk összesen

- el szoktunk menni havi 1-2 alkalommal moziba, egyszer ő fizeti a jegyet, én a nasit, következő alkalommal fordítva, számoljunk mondjuk azzal, hogy mozis szempontból érdekes hónap és kétszer megyünk: diákjegy nekem 1200 ft, páros popcorn menü fele 730 forint, összesen 1930 - 4230 forintnál tartunk

- el szoktunk menni valahova kirándulni havi egyszer, ilyenkor ugye ő visz kocsival, én meg fizetem a belépőt, és/vagy az ebédünket ott, itt nem tudok konkrét összeget írni, de mondjuk 2500-nál nem hiszem, hogy többe kerül az utazás - 6730 ft

- havi egyszer át szoktunk menni a barátainkhoz, ilyenkor viszünk 2-3 zacskó chipset, vagy egy popcornt, ezt felváltva szoktuk fizetni, mondjuk az 1000 forint (és ezt akkor is költené, ha én nem is léteznék)

- heti kétszer úszunk, délutáni úszójegy kettőnknek összesen 1650 ft, felváltva fizetjük, 6600-ra jön ki így egy hónapra fejenként (ha csak ő járna, és mindig csak magának fizetné, akkor 7200 ft lenne neki egy hónapra - mivel nekem diákjegy kell - és kettőnk közül neki fontosabb az úszás, neki az orvosa ajánlotta, ha úgy tetszik, így még spórol is)

Hó végére maximum 12000 forintot költött rám, és akkor minden hétvégén elmentünk valahova, csináltunk egy csomó mindent, és rendszeresen sportoltunk.

És azért sok hónapban nem jön össze ennyi program.

Én ugyanennyit költök rá (tekintve, hogy kb mindent felváltva fizetünk) plusz a fogamzásgátlómat magamnak fizetem, cserébe azért hogy meghív kajálni, meg ő fizet vásárlásnál (egy hónapra olyan 3666 ft a gyógyszerem).

Nos, 12000 forintért a kérdés leírása szerint kap az ember egy órát, vagy fél órát egy prostituáltnál. (csak innen tudok kiindulni, nem vagyok képben a tarifákkal)

Mi minden nap szeretkezünk (van, hogy napi többször, meg van, hogy 1-2 nap kimarad, de átlagban napi 1 jön ki).

Szóval ugyanígy napi 1 szeretkezéssel számolva, 31 nappal, a 12000 forintos tarifát alapul véve 372.000 ft lenne, ha prostituálthoz járna.

Rám 12.000 forintot költ, és ebben nem csak a szex van benne, hanem csomó szórakoztató program, valamint a sport.

A prostituált 31x annyiba kerül, mint egy barátnő, ha ugyanolyan szexuális igényt akarsz kielégíteni.

Tényleg sokkal jobban megéri :D

2017. aug. 9. 15:23
 27/33 anonim ***** válasza:
#17 ezen nagyon jókat röhögtem, mikor felvázoltad, miért kell kedvesnek lenni a lány szüleihez :DDD de igazad van ám! Ha már kúrogatod a lányuk, illendő dolog ehhez megfelelő erkölcsi alapot adni a szülőknek, szerintem nem mindegyik lányos szülő tapsikol az örömtől, amikor az egyszem kicsi lánya ezt meg azt tesz a kanijával :DDDD
2017. aug. 9. 15:23
 28/33 anonim ***** válasza:
12%

"Egy baratno max havi szinten visz el egy 10-est"

Akkor te Holdon élsz a csajoddal az biztos.

Számold már ki h telefonszámla , net, benzin, rezsi, kaja, ide megyünk oda megyünk belepök. Mozijegy + kola popcorn..... Ez nem 10 ez minimum 80.

Maga a K annyival jobb h csak megdugod kifizeted és cső. Nem kell vele elmenni moziba, nem fizeted a kajáját....

Azt h most melyik olcsóbb az relatív. Ha beéred heti 1 dugással akkor kijön kb 40-böl havonta.

De véletlenül se hidridje azt v ki is h a b nő ingyen van. Néhai apám mindig ezt mondta a feleség a legdrágább K. Hát a b nő dettó ilyen.

De ez már legyen a kapcsfüggök gondja.

2017. aug. 9. 18:58
 29/33 anonim ***** válasza:

Hogy az Istenbe lehet 80k-t elverni egy hónapban? De most halál komolyan. Vezesd már le. Én levezettem, hogy mindenfele mászkálunk, nem nagyon spórolunk, és még így is csak a töredéke... (#26 voltam)

Mi az Isten haragjára lehet elszórni HÚSZEZER forintot hetente???

2017. aug. 9. 19:26
 30/33 anonim ***** válasza:
67%

Emberek, olyan dolgokat soroltok fel, amiket...

1. Minden embernek magának kell fizetnie szingliként. Ne aggódjatok, én és a többi nő is általában boldogul a saját keresetéből, ha nem, keres jobb/több melót, vagy behúzza a nadrágszíjat és megtanul spórolni. Ez olyan, mintha azon hisztiznék, hogy jaj, de a pasi ennyit meg annyit költ borotvahabra, meg kocsituningra meg mindenre, te úr isten, mennyibe kerül az? Mi a f asz közöm van hozzá? Szingliként is megvolt ilyen kiadásokkal.

2.Figyelembe sem veszitek, hogy a másik mit ad. Megy a hőbörgés, hogy mennyibe kerül egy nő, közben meg ugyanúgy visszakapjátok a pénz nagy részét ajándékokban, a nektek készített finomságokban, vagy másban, ami mindkettőtök boldogságát szolgálja (közös nyaralás, óvszer, fogamzásgátló...).

Több pénzem fogyott nekem is kapcsolatban, mert egyedül nem megyek moziba, kávézni, nyaralni, stb. De ennyit kaptam is a kedvesemtől, csak más formában, mint amire én költöttem, az élmények meg még most, a kapcsolat lezárta után is széppé és izgalmassá tették a közös időt. És ahogy ő is vitt karácsonykor a szüleimnek egy kisebb ajándékcsomagot, amit együtt raktunk össze, én is sütöttem egy mézeskalácsházat, mert szeretek adni, és annyira jó volt, hogy örültek neki, meg

egyáltalán az, hogy azt is közös munkával, együtt dobtuk össze,, közben egymással hülyülve, meg egymásra kenve a dekoráció egy részét. :))) Bocs a nyelvezet miatt, de hogy lehettek akkora szarrágó g ecik, hogy ti egy közös ünneplésben vagy kalandban csak addig láttok, hogy mennyit költöttetek? Hol van az, hogy ebbe ő is beletette a maga pénzét, és hol van ebben az, ami megmaradt emléknek? Kivágtunk mi is anno 40 ezret egy újévi bulizásra/utazásra fejenként, de az én volt párom nem egy f aszfej volt, hanem olyan, aki maradandó emlékekre nem sajnálta, pedig neki sem volt sok, még végzősök voltunk ráadásul, akik alá semmit nem raktak akkor sem a szülők, ami ilyen "luxus", mégis örömmel adtuk be a közösbe.

Ha elvégzem az egyetemet, és lesz is kapcsolatom, keresek, amennyit keresek, de nem fogom sajnálni a pénzt arra, ami számomra élmény, kaland, szép emlék. Emlékeket gyártani pedig nem lehet b aszás közben egy idegennel, csak barátokkal, meg a pároddal, vagy valami hasonló jó társasággal. Nem rá költöd a pénzt, hanem magadra. Ha pedig neked pénzkidobás elmenni valakivel kirándulni pár napra, a hegytetőn, hóból rögtönzött ülőkéken ülve koccintani újévkor, vagy végignevetni egy közös teázást egymás mellett egy különleges kis helyen, vagy egy üveg borral kiülni a Margitszigetre, akkor a gond az agyatokban van. Ha valamire igazán jó volt az a kapcsolatban töltött pár év, az az volt, hogy sokkal közelebb hoznak egymáshoz ezek, mint a szex. Az is volt, töménytelenül, mert szerencsére azonosan magas volt az igényszintünk, de bárhova mehettünk, amit kitaláltunk, mert ha a másik azt is mondta, hogy az kemény lesz, és gyűjteni kell rá azért, akkor is benne volt, és ugyanúgy velem élvezte belekederedni a legfurább helyzetekbe, és ez az, ami a kapcsolat után is megmaradt. Hogy még ha szakítottunk is, akkor is elmondhatom, hogy jártunk itt-ott-amott, tapasztaltunk meg átéltünk egy csomó dolgot közösen, és tartalmas évek voltak ezek. Aki pedig ezt nem képes nyújtani, meg ez neki pénzkidobás, az fogja marokra a brét, vagy tényleg fizessen prostit, mert nem való mellé nő, de ember sem.

21N

2017. aug. 10. 01:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!