Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A sikertelen/szűz pasiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A sikertelen/szűz pasiknak miért javasolják itt sokan, hogy érdemesebb prostizni, mint barátnőt szerezni?

Figyelt kérdés

Annyiszor olvastam már ezen az oldalon sokaktól, hogy a prostizás is sokkal jobban megéri, mert ugyanannyira viszi el a pénzt, mint egy barátnő, de legalább minden vágyat kielégít. Nos. Felnéztem a rosszlányok.hu oldalra és azt vettem észre, hogy valami elképesztően gyér a felhozatal Mo. második legnagyobb városában is, nemhogy más vidéki városokban. Persze Bp.-n vannak, hamvas testű, érzéki angyalarcú fehér (szöszi) csajok is, de gondolom nekik meg többszöröse a tarifájuk, mint a hagyományos klasszikus, igényesebb örömlányokénak. Szóval abban az esetben nem tudom elhinni, hogy hosszú távon anyagilag ugyanakkora kiadás lenne, mint a "nehezebb út". Gondolom egy hagyományos örömlány is elkér alsó hangon egy 10-15k-t fél/1 óráért. A probléma csak ott kezdődik, hogy ezek a vidéki "hölgyek" mindegyike vagy egy "nem ezen a nyáron barnult" Kalányos Zsaklin vagy pedig egy kivénhedt +35-ös luvnya esetleg egy igénytelen huszonéves narancsbőrös molett ribi. Ja és gondolom aznap sem én lennék az első neki. Ebbe belegondolva pedig "kellemes" lehet az előjáték. Oké, azt aláírom, hogy egy átlagos barátnő is viszi a pénzt, ha el kell hívni ide-oda randin, de az is csak a kezdeti ismerkedés során van így. Később viszont - persze ha összejön egy normális lánnyal - akkor el nem tudom képzelni, hogy heti szinten több tízezret kelljen rá költeni. És akkor legalább biztos vagyok benne és a szemem előtt látom, hogy fehér lánnyal hozott össze a szerencse.

(Ui.: Ha valaki tud privátban fehér, igényes, fiatal Debreceni lányt linkelni azért hálás lennék.)

2017. aug. 9. 00:20
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
18%
Nekem havonta 20 ezer volt. Úgy, hogy hetente csak egy napot találkoztunk. Dúrva mi? :D De legalább tudom hogy én is össze jöhetek majd valakivel. :)
2017. aug. 9. 07:48
 12/33 anonim ***** válasza:
84%

Azért, mert a sikertelen/szűz pasik sokszor azt képzelik, hogy ők barátnőt szeretnének, tehát párkapcsolatot, pedig valójában csak puncit akarnak görcsösen.

Menjen el egyszer-kétszer prostihoz, jól elégüljön ki, szerezzen egy minimális tapasztalatot, és máris jobban fog menni az ismerkedés, mert képes lesz felsimerni valódi embereket és értékeket, nem csak két lábon járó vaginákat.

2017. aug. 9. 08:24
 13/33 anonim ***** válasza:

Azért, mert így átélhetik életük első szexuális kalandját, ami valószínűleg feloldja bennük azokat a gátlásokat, ami miatt addig nem csajoztak. Ráadásul egy általuk kiválasztott lánnyal. Ha ez megvolt, akkor jöhet utána a barátnő keresés.

Ezt az anyagi összehasonlítást viszont nem értem. Egy párkapcsolatba mindent közösen állnak a felek. Persze a korai randizós szakaszba vannak kisebb kiadások (tényleg csak pár ezer forint), de egy normál párkapcsolatba ez már nem játszik. Ha még fiatal a lány és tanul, akkor a ruháit, cipőit fizessék a szülei, utána amikor dolgozik, akkor meg majd fizeti magának. Ha viszont elvárja ezeket a dolgokat és csak ezért van veled, akkor nem barátnőd van, hanem egy saját prostit tartasz (persze nem biztos, hogy egyedül).

Csak a kedvedért felnéztem a rosszlányok.hu-ra. Vidéki lányok (tehát pestiek kizárva), a szűrő 25 év alattiakra állítva, 124!!! találat. És nem Kalányos Zsaklinok. Lehet, hogy velem van a gond, de a legtöbben szép arcú, jó alakú igényes lánynak tűnnek (bár a profilokat nem néztem meg részletesebben). Szerintem a férfiak túlnyomó többsége összetenné a két kezét, ha ilyen csajok mászkálnának az utcákon. Ha valaki innen nem tud olyat választani, aki neki tetszik (külsőre), akkor a hétköznapi lányok között esélytelen, hogy találjon akár egyet is, aki azon túl, hogy külsőre megfelel, még a belső tulajdonságok is passzoljanak.

2017. aug. 9. 09:59
 14/33 anonim ***** válasza:
29%

Mert van benne némi igazság.Gondold végig,egy

hosszú kapcsolatban:

-a születésnapok,névnapok,karácsonyok(itt a lány apjának,anyjának is venni valamit,mert míg náluk vagy vendégül látnak,normális esetben)

nyaralások(esetleg közös fesztiválozások,ebből mindig viták szoktak lenni általában,kinek hogy telik rá)

-télen pl.síelés stb.(a lány és a családja megengedheti magának,te pedig mondjuk nem,egyből problémaforrás,nekem pl. nem lenne arcom,hogy a párom családja állja a dolgokat)

-valentin-napok(mert a csaj barátnője,teliposztolja a közösségi médiát a kapott ajándékokkal,a barátnődnek meg böki a csőrét,hogy ő mért nem kap hasonló kaliberű ajándékokat)

-nyálas évfordulók

-egyszerű szabadidős programok(mozi,étterem,beülős helyek,strand,kalandpark stb. hogy ne mindig otthon legyetek és a tévét bámuljátok)

-randi vagy randik (mert ugye a férfinak kell kezdeményezni és ha te hívod el a lányt, akkor neked kell fizetni)

22/F

2017. aug. 9. 10:50
 15/33 anonim ***** válasza:
#14-es vagyok,ez még lemaradt: közös szilveszterezések,koncertek,meredekebb esetben mikulásra ajándék
2017. aug. 9. 11:11
 16/33 anonim ***** válasza:
14 Brutalisakat tulzol xDDDD Mi a francnak a lany szuleinek ajandek? Meg nem mindenki jar evi negyszer nyaralni xDD
2017. aug. 9. 11:38
 17/33 anonim ***** válasza:

Mert mondjuk amíg náluk vagy,vagy náluk alszol,akkor eszel,iszol,fogyasztod a vizet,gázt,áramot,esténként dugod a lányuk,az apja jószívűségből meghív egy üveg sörre,beszélget veled,segítségedet kéri a ház vagy a lakásban stb. az anyukája pl,születésnapodon süt neked valamilyen apró süteményt és még sorolhatnám.

Amúgy hol olvastad,hogy négyszer jár valaki nyaralni?Mert én ilyet nem írtam.Azt írtam nyaralások.Simán ismerek olyan családokat,akik pl. 2 hetes külföldi nyaralás után télen 1 hétre elmennek síelni.

2017. aug. 9. 11:51
 18/33 anonim ***** válasza:
Ez még folytatás: Röviden vendégül látnak.Azt akarják,hogy a családjuk része légy,be akarnak fogadni.Normális helyen szerintem így megy.
2017. aug. 9. 11:55
 19/33 anonim ***** válasza:

17# Ez kb tinedzserek vagy 20 eves egyetemistak kapcsolata amit leirsz, ahol az egvilagon senki, plane nem a szulok nem varnak semmit a gyerekuk baratjatol akirol valoszinuleg tudjak, hogy egy csoro egyetemista vagy kozepsulis.

Felnottek nem szoktak a szuleiknel logni, legalabbis rank nem volt sosem jellemzo lol, soha az eletben nem dugtam a lakasban amiben felnottem, es ezen kivul se toltottem ott sok idot a parommal, max par ora volt.

Meg ugy az egesz baromsag amit irsz. (Bar oke, a videki szokasokat nem ismerem, lehet ott jellemzo, hogy ennyire puszipajtas legyen mindenki mindenkivel.)

A nyaralasra meg csak irtam valamit, mert vagy 800 dolgot leirtal ahova allitasod szerint hurcolni kell egy lanyt es termeszetesen fizetni is mindent utana mindenhol.

2017. aug. 9. 11:57
 20/33 anonim ***** válasza:

Igen 22 éves vagyok és egyetemista,nyilván a saját korosztályomban keresgélek és arról beszélek,nem a 30-as felnőttekéről. Amúgy szó nincs arról a válaszomban ,hogy mindenhová el kell vinni egy lányt,azokra helyekre amiket megemlítettem,de ezek egy hosszú kapcsolatban gyakran előfordulnak,szerintem.

Azért ezzel vitakoznék: - ahol az egvilagon senki, plane nem a szulok nem varnak semmit a gyerekuk baratjatol akirol valoszinuleg tudjak, hogy egy csoro egyetemista vagy kozepsulis -

Azt azért megnézném,hogy a közepes vagy jótanuló csaj,beállít a lusta,igénytelen,nemtörődöm,céltalan,flegma barátjával,akiről lerí,hogy szarik az életébe, és ezt a szülők mosolyogva végignézzék.

Amúgy miért baromság amit írok?Indokold meg,ne csak azt ismételgesd,hogy baromság.Mondj ellenérveket.

Nem azt mondtam,hogy puszipajtásnak kell lenni,de pl. mikor pár órát a párod szüleinél töltötök,akkor flegma,faarccal ülsz náluk és senkihez nem szólsz,mert a párom szülei brrrr...,hát nehogy már szólnom kellene hozzájuk vagy mi?:D

2017. aug. 9. 12:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!