Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mostanában miért gonoszak?
"egy srac rosszul betuzott egy szot, s a csaj ki volt bukva, hgoy lehet ilyen hibat veteni radasul ketszer"
Én itt jöttem rá, hogy engem ez mennyire zavar. Az "ez miatt", a "mindég", a "míg" helyett a "még" használata, és még sorolhatnám. Könyvmolyként és nyelvtannáciként ezek engem kiakasztanak, ostobábbnak hiszem tőle a másikat, és akit ostobának gondolok, azt nem tudom tisztelni.
Mindenkinek van valami rögeszméje.
Sírok rajtatok. :D Tudtad, hogy a Föld bolygón a legtöbb ember magyar? Ma is buszoztam, jártam boltban, sétáltam az utcán, és mindenhol magyarokat láttam, ergo magyartöbblet van. Logikus!
Édes jó Istenem, gyere le.....
Te #24, én közöltem egy népszámlálási adatokon alapuló gazdaságföldrajzi tényt. Ha szerinted hülyeség, meg lapos Föld, és azok ott hozzá nem értő ostobák, miért nem cáfolod meg tényszerűen? Ja, hogy nem tudod. Ki is beszél hülyeséget?
Szerintem erről ennyit, ide egy pontot kérek.
A frusztrált, elutasítást nem viselő "férfiak" IS gonoszak...
Meg a nőknek a pináért fűt-fát ígérgető köc$ög pasik IS gonoszak...
Ez egy ilyen világ.
25-ös, mutass már légyszi egy korfát, ami téged igazol. Ja, nem fogsz tudni, mert úgy hülyeség, ahogy van. Az egész társadalmat tekintve több a nő, mint a férfi, korosztályonként pedig a fiatalabbaknál nagyjából kiegyenlített az arány, nincs semmilyen férfitöbblet te kis illuminati hívő.
fyi
Tudod értelmezni, butácska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!