Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők mostanában miért gonoszak?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők mostanában miért gonoszak?

Figyelt kérdés
Legtöbb nő(tisztelet a kivételnek) flegma,elutasító. Előre leírják a férfiakat mielőtt megismernék.
2017. aug. 8. 17:09
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
76%
Mert legük van, hogy random emberkék írogatnak rájuk, akiket nem is ismernek. És ha elutasítják, tiltják, akkor ők a hülye pittsák, mert... holott miért kéne nekem bárki idegennel is szóba állnom?
2017. aug. 8. 18:23
 12/38 anonim ***** válasza:
0%
Én pl. azért lettem ilyen, mert rengetegszer esélyt adtam olyanoknak, akik már az elején is idegesítettek. Bunkók voltak vagy nagyon nyomultak vagy akármi. Aztán meguntam. Már a legkisebb rossz miatt is elutasítok valakit, de be is szólok, ha úgy van. :) Amióta ezt vallom, lett normális kapcsolatom! :) Ő nem hibázott az ismerkedés alatt. Oké, nyilván kapcsolat közben igen, de nem olyat, ami megbocsáthatatlan.
2017. aug. 8. 18:28
 13/38 anonim ***** válasza:
50%

@12. A legkisebb hiba ha az ismerkedés alatt megbocsájthatatlan, akkor vagy nem hibázik kapcsolatban a párod azaz bolhából csinálsz elefántot, vagy következetlen vagy. Tényleg van tökéletes ember, csak ki kéne várnod. Látod ? Még türelmetlen is vagy. Én meg erre a háromra szűrök ;D

31/f

2017. aug. 8. 18:33
 14/38 anonim ***** válasza:
86%

Ha van feleséged, de a többi nőnél próbálkozol, akkor máris igazuk van amiért flegmák veled és elhajtanak.

Ha nem próbálkozol másoknál, akkor meg mit érdekel, hogy ki hogy viselkedik az ismerkedés során?

(nem te vagy az, aki állandóan kérdezgeti, hogy benne lenne-e valaki titkos viszonyban egy nős férfival? :D )

2017. aug. 8. 18:56
 15/38 anonim ***** válasza:
Ha téged leírnak, akikkel ismerkedni próbálsz, akkor valószínűleg azért, mert van feleséged. :-)
2017. aug. 8. 19:05
 16/38 Diavolino44 ***** válasza:

Nem feltetlen nemveznem gonoszsagnak. Szerintem tudatosan keves ember az. Viszont ez hozza ki a kereslet-kinalt torvenye. Egy csinos no irant sokan erdeklodnek, igy megteheti, hogy valogat. Mindig megszoktam kerdezni a csajoktol, mert szeretem ezt a temat, hogy milyen indokok voltak amiken kibuktak randin vagy az ismerkedes elejen. Mondok egy parat, nem kitalalom, valos sztorik.

-egy srac rosszul betuzott egy szot, s a csaj ki volt bukva, hgoy lehet ilyen hibat veteni radasul ketszer.

- nem tetszett a lanynak a srac sapkaja a randin, ha a sracnak ilyen izlese van a lany szerint akkor inkabb nem erdemel masodik randit.

- ez egy hetes "jaras" utan a csaj azert szakitott a baratjavsl, mert az szeretett agyban enni. A csaj szerint malacok csinalnak ilyet.

2017. aug. 8. 19:55
 17/38 anonim ***** válasza:
2017. aug. 8. 20:42
 18/38 anonim ***** válasza:
10%
Akkora férfitöbblet van, hogy simán megtehetik, natív rosszindulatból is, vagy unalmukban. Körbe vannak rajongva, szóval hogy mit tesznek meg a pasikkal, igazából csak a képzeletük szab határt.
2017. aug. 8. 20:55
 19/38 anonim ***** válasza:
88%
Hmm talán ha nem vennétek a legminimálisabb emberi kedvességet extrém flörtölésnek, és a finom elutasítást biztatásnak és nehezen kaphatót játszásnak, az segítene...
2017. aug. 8. 21:03
 20/38 anonim ***** válasza:
60%
Erre a magyarázatot két szóban össze lehet foglalni: mert megtehetik.
2017. aug. 8. 21:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!