Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők hátrány ha egy fiú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők hátrány ha egy fiú picit ügyetlen valamint csúnyán ír?

Figyelt kérdés
Valamiért nagyon apró tárgyaknál nem a legjobbak a finom mozgások így apró tárgyakat gyakran elejtek,valamint rejtett balkezes vagyok így túl szépen se írok,pedig sokat gyakoroltam de feladtam.A helyzet hogy az önbizalmam alacsony,és az ügyetlenség szerintem az egyik ok amiért nem volt túl hosszú kapcsolatom.
2017. aug. 7. 23:20
 1/7 anonim ***** válasza:
Az alacsony önbizalom hátrány.
2017. aug. 7. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
64%
Az ügyetlenség hátrány és az önbizalomhiány is. Az meg nem érdekel, hogyan ír, csak írjon HELYESEN.
2017. aug. 7. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
Eleg nagy hatrany az ugyetlenseg. Szex kozben a kezi muveleteknel nem lehet ugyetlenkedni.
2017. aug. 7. 23:41
 4/7 anonim ***** válasza:
40%

A páromnak borzalmasan remeg a keze, így ő is elejt apróbb tárgyakat, és a finom mozgásokkal gondban van... az írását még nem is igazán láttam.

Soha nem volt problémám vele, imádom őt.

N

2017. aug. 7. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:
41%
Sportolnod kellene valamit, az javítana a helyzeten.
2017. aug. 8. 00:10
 6/7 anonim ***** válasza:

Én nem tudom elhinni, hogy komolyan gondoltad ezt a kérdést.

Miért érdekelne bárkit is, hogy a párja milyen rendszerességgel ejti el az apró tárgyakat, vagy hogy milyen a kézírása? :D

2017. aug. 8. 00:22
 7/7 anonim ***** válasza:
Mintha valami remegős csivava lenne.
2017. aug. 8. 06:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!