Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hátrány ha egy srácnak az élete vágya hogy egy nap rohamrendőr legyen?
Dehogy igaz!
Szereti a munkáját?
Jobb és jobb akar lenni benne?
Tudja szívből csinálni úgy, hogy nem ég ki benne?
Nem legális k urvulás az egész? (nekem minden az, amit valaki csak a pénzért csinál, megalázva magát és feldobva az álmait, akkor is, ha épp mérnök)
Képes arra, hogy nem viszi haza és nem mossa bele a magánéletünkbe?
Meg tud belőle élni annyira, hogy ne más tartsa el őt?
Ha minden kérdésre igen a válasz, nem érdekel, mivel foglalkozik a párom. Az én döntésem is sok ember szemét csípi, mert rengeteg a tajparaszt a szakmában, meg a sérült, meg olyanok, akik ott is "dolgoznak", ahol nem etikus a szakmai tudást villogtatni meg alkalmazni. Szóval kaptam már én is elég szánalmas előítéletet, hogy ne ezt nézzem, hanem a motivációt mögötte. A bölcsészek közt is van idegbeteg, agresszív állat, unokabátyám meg rendőr és imádnivaló, jólelkű srác, aki csak akkor keménykedik, ha tényleg fegyelmezni kell, akkor is csak a szükséges mértékben.
21L
Igen, hátrány.
Aki nem TEK-es, az annyit is ér
(Hol lenne képes egy rohamrendőr leteperni egy jedit, a TEKnek meg simán az is összejött 😀)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!