Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire hátrány, ha valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire hátrány, ha valaki "gáz" helyen dolgozik?

Figyelt kérdés
Második évemet kezdem az egyetemen levelezőn, diplomáig valószínűleg esélyem sincs normális munkahelyet találni, pedig minden nap próbálkozom. Dolgoznom muszáj, mert bár lakhatok otthon, be kell szállnom a költségekbe és elég sokat szoktam magamra is költeni. Mennyire befolyásoló tényező, ha példásul első randin benyögöm, hogy "Amúgy a teszkóban dolgozom..." ?(példa volt, de dolgoztam ott is kis ideig).
2017. júl. 21. 09:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
83%
A munkát sose szégyelld, amíg tisztességes. Az sokkal cikibb lenne, hogy "levelezőn tanulok, de anyu eltart, tök jó egész nap csak otthon láblógázni".
2017. júl. 21. 09:30
 2/13 anonim ***** válasza:
76%
Én itthonról dolgozom, és elég gáz helyen lakom :(
2017. júl. 21. 09:33
 3/13 anonim ***** válasza:
0%

Levelezőn tanulsz, diák vagy, ne mondd már, hogy nem találsz irodai munkát.

Amúgy így nem gáz, csak tedd hozzá, hogy tanulsz. Akkor lenne gáz, ha ez lenne a "rendes" "karriered".

2017. júl. 21. 09:34
 4/13 anonim ***** válasza:
92%

Én a Tescoban dolgozom nem diákként.

Ha valaki ez miatt lenézne az csak őt minősítené.

2017. júl. 21. 09:35
 5/13 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy Budapesten az általános iskolát végzettek is irodában csücsülnek, de engem itt vidéken egy közép- és egy felsőfokú nyelvvizsgával még egy kultúráltabb ruha/ékszer/stb üzletbe se hívtak vissza interjúra, nemhogy irodai munkára.
2017. júl. 21. 09:55
 6/13 anonim ***** válasza:
90%

#5 neked mi a bajod ?

Senki nem úgy indul az életnek, hogy az az álma, hogy kasszás/árufeltöltő... legyen.

Van akinek pillanatnyilag ez jutott.

Van aki talál jobbat hamarabb és van aki nem.

Beképzelt alak lehetsz, csak egy pillanatra gondolj bele milyen muszájból dolgozni ilyen helyen, mert nincs más élni meg valamiből kell.

Vagy nézd a másik oldalát, ha nem lennének kereskedelmi dolgozók te se mennél vásárolni, mert se áru nem lenne a polcon vagy órákat állnál sorban, hogy fizethess.

2017. júl. 21. 10:01
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Üzletekbe, pláne egy kulturáltba a külső ugyanolyan szűrő, mint a végzettségek. Szóval hiába a nyelvvizsgák, ha ronda vagy és senki nem akar tőled ékszert vagy bármit venni.
2017. júl. 21. 10:01
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Én egyetem alatt egy gyárban borítékoltam, meg takarítottam egy üzemben. Most egy vezető multinál vagyok elég magas beosztásban, kb tízszer annyi pénzért.

A diákmunka is csak munka, nem szabad szégyellni. Én soha nem néztem le senkit, ugyanúgy tisztelettel beszélek a gyakornokokkal és a takarítókkal is. Az ő munkájuk is ugyanolyan fontos, ha valaki szerint nem, akkor takarítsa ő a vécét és meglátjuk mennyire lesz jókedvű tőle.

2017. júl. 21. 10:12
 9/13 A kérdező kommentje:
Valószínűleg akkor tényleg annyira ronda vagyok, hogy ezért nem vesznek fel máshova. Nyilván a fénykép nélküli önéletrajzomból,-amit általában online jelentkezéshez csatolok, nem személyesen viszem be-,vonják le ezt a következtezést a munkáltatók. Végül is tényleg, akármilyen boltba bemész, ahol nem élelmiszert árulnak, csupa topmodell dolgozik.
2017. júl. 21. 10:13
 10/13 anonim ***** válasza:
10# A fenykep nelkuli oneletrajzok a legtobb helyen utolso helyre kerulnek, ha senki mas nem jo max akkor veszik elo oket, csak jo tanacs!
2017. júl. 21. 10:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!