Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány, ha valaki "gáz" helyen dolgozik?
Levelezőn tanulsz, diák vagy, ne mondd már, hogy nem találsz irodai munkát.
Amúgy így nem gáz, csak tedd hozzá, hogy tanulsz. Akkor lenne gáz, ha ez lenne a "rendes" "karriered".
Én a Tescoban dolgozom nem diákként.
Ha valaki ez miatt lenézne az csak őt minősítené.
#5 neked mi a bajod ?
Senki nem úgy indul az életnek, hogy az az álma, hogy kasszás/árufeltöltő... legyen.
Van akinek pillanatnyilag ez jutott.
Van aki talál jobbat hamarabb és van aki nem.
Beképzelt alak lehetsz, csak egy pillanatra gondolj bele milyen muszájból dolgozni ilyen helyen, mert nincs más élni meg valamiből kell.
Vagy nézd a másik oldalát, ha nem lennének kereskedelmi dolgozók te se mennél vásárolni, mert se áru nem lenne a polcon vagy órákat állnál sorban, hogy fizethess.
Én egyetem alatt egy gyárban borítékoltam, meg takarítottam egy üzemben. Most egy vezető multinál vagyok elég magas beosztásban, kb tízszer annyi pénzért.
A diákmunka is csak munka, nem szabad szégyellni. Én soha nem néztem le senkit, ugyanúgy tisztelettel beszélek a gyakornokokkal és a takarítókkal is. Az ő munkájuk is ugyanolyan fontos, ha valaki szerint nem, akkor takarítsa ő a vécét és meglátjuk mennyire lesz jókedvű tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!