Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hátrány, ha valaki "gáz" helyen dolgozik?
Figyelt kérdés
Második évemet kezdem az egyetemen levelezőn, diplomáig valószínűleg esélyem sincs normális munkahelyet találni, pedig minden nap próbálkozom. Dolgoznom muszáj, mert bár lakhatok otthon, be kell szállnom a költségekbe és elég sokat szoktam magamra is költeni. Mennyire befolyásoló tényező, ha példásul első randin benyögöm, hogy "Amúgy a teszkóban dolgozom..." ?(példa volt, de dolgoztam ott is kis ideig).2017. júl. 21. 09:19
11/13 anonim válasza:
Önéletrajzzal kapcsolatban egyetértek, manapság már takarítónál is elvárt a fényképes önéletrajz. Szempont vagy sem, de akkor is ez van.
Ettől függetlenül nem ciki a tecskós munka, meg semmi más sem, egyetem alatt nyilván mások a lehetőségek, mint független felnőtt emberként.
12/13 anonim válasza:
Én mindig fénykép nélküli önéletrajzot küldök, aztán láss csodát — behívnak és felvesznek! Amúgy hülyeség, hogy minden boltban topmodellek dolgoznának, valakinél nagyon alacsonyan van a mérce...
13/13 anonim válasza:
NAGYON gyorsan kiderül, ha nem annyi az életed, hogy teszkó meg tévé. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!