Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tényleg így van?
Neked sem kell nem "fullos" nő, akkor nekik te miért kellenél :)
22/L
"A nőknek a belső a fontos."
Szóval külsődtől függetlenül lehet bármilyen jó nőd, ha jó a belsőd.
Igaz-e?
Cicamaci: tudod te, hogy mennyibe kerül, hogy egy jó kis nőből igazi 10/10 fullos nő legyen?!
A hajára többet költ, mint a heti kereseted. És akkor nem vett diétás shake-et, nem járt el konditerembe, spinningelni, jógázni, nem volt körmösnél, pillásnál, nem vett egy vacak 25 ezres rúzst se, a ruhatárról nem is beszélve!
Ezek nélkül a fullos csaj, melletted is átlagos csaj lesz. Illetve egy átlagosan helyes lány is lehet instapicha, ha eleget költenek rá. Plasztika, edzés, optikai tuning, jó ruhák, és tádámm: kész a 10/10-es cica.
Valamidnek kell lennie.
Szóval ha nincs pénz,
Nincs jó külső,
Akkor szerintem már csak a jó kommunikációs képességek maradnak.
Ebbe beletartozik egy egészséges önbizalom, pozitív szemlélet, jó kisugárzás(testbeszéd), és maga az, hogy jó első benyomást tudj tenni, és fenn tudd tartani az érdeklődést.
Nem hinném, hogy ez meg lenne :/
10/10-es nőről minden nőnek az jut eszébe, hogy smink, rúzs, szilikon, drága ruhák, műköröm, póthaj, konditerem blabla. Mindig megmosolygom ezt.
Én férfi vagyok és számomra is létezik 10/10-es nő. Igaz ő a felsoroltak közül egyiket sem tudhatja magáénak vagy minimálisan. És ezektől függetlenül is szép.
Igaz a férfiaknak is a konditerem, drága kocsi, sok pénz, 180 centi, nagy farok jut eszébe az álompasi hallatán. Erről nem tudok nyilatkozni többet.
Számodra milyen pontosan a 10/10-es nő?
Pl a luxus nők akik igényesek stb
Vagy a rib.ancos kinézetű alpári csajok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!