Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatnék egy ilyen lányt?
Figyelt kérdés
Külsőre: tőlem alacsonyabb,van rajta húsi,ha szemüveges az nagy előny.Belsőre:kedves,jó szívű nem be akar csapni,türelmes velem ( picit ingerültebb típus vagyok ),vicces,ha kicsit ügyetlen az nem gond.Tudom fura kérdés,csak egy ilyen lány az ideálom,az exem óta meg nem volt barátnőm,kicsit bezárkozttam azok miatt amiket csinált.2017. aug. 6. 18:32
2/7 Bad G-Sus válasza:
hát ha már ide írtad a kérdést , szerintem nem kell messzire menned :D
3/7 anonim válasza:
Barhol. Az mas kerdes hogy veled megis minek akarna lenne barki.
4/7 anonim válasza:
Ha már ide írtad a korod is hozzá írhatod valaki hátha
5/7 anonim válasza:
Ilyen leányzót szinte bárhol találsz. :)
21/L
6/7 A kérdező kommentje:
21 vagyok.
2017. aug. 6. 21:28
7/7 A kérdező kommentje:
Hát 5-ös mondanám hogy írj,de szerintem válaszodban a korod nem ismerkedési szándék révén szereppel ha jól sejtem :)
2017. aug. 6. 21:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!