Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek van nagyobb esélye becsajozni: a határozott, magabiztos, de ronda pasinak, vagy a teszetosza, visszahúzódó, de nagyon jóképű, jó testű férfinak?

Figyelt kérdés

2017. aug. 5. 22:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
0%

Ez egy érdekes kérdés.

Láttam már nagyon nagyon jó pasit kettőt is(magas, izmos, okos/intelligens) és nem volt még barátnőjük sosem.

Ellenben a kevésbé jóképű, de határozott, tudja mit akar pasiknak szinte mindig van.

2017. aug. 6. 00:52
 12/15 Diavolino44 ***** válasza:
A magabiztossag egy jo tulajdonsag, de hidd el ha ez lenne az egyetlen amit a nok ertekelnenek, akkor vegig mentem volna a fel varoson. En nem pisilem magam ossze ha oda kell menni egy csajhoz. De ez nem ettol fugg. Ha a kommunikacios kepesseget es a jokepuseget hasonlitod ossze, nah ott mar az elobbit valasztanam.
2017. aug. 6. 02:41
 13/15 anonim ***** válasza:
A jóképűnek.
2017. aug. 6. 08:05
 14/15 anonim ***** válasza:

Én átlagosnak mondanám magam, bár az annyira relatív szerintem.

Sokáig voltam teszetosza, visszahúzódó, félős, nulla önbizalommal rendelkező srác, és akkor a lányok emberszámba sem vettek.

Aztán ahogyan telt az idő és sikereket értem el a jövőmmel kapcsolatban nőtt az önbizalmam, mivel naponta több száz új embert ismerek meg munkám miatt, pontosabban új és régi ügyfelekkel foglalkozok, sokkal jobban megtanultam beszélgetni az emberekkel és sokkal de sokkal közvetlenebb lettem a munkán kívüli életemben is. A csajozási képességemet is ez dobta meg nagyon, sokkal könnyebben, magabiztosabban mertem odamenni a lányokhoz és leszólítani őket. Meg nagyon sok dologgal tisztában vagyok amiről lehet beszélgetni, addig dobtam fel különböző témákat mire egyre rákaptak és már tudtunk is beszélgetni. nekem ez iszonyatosan sokat segített, külsőm terén szinte semmit nem változtam.

2017. aug. 6. 09:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Szerintem, ha a csávó ronda, de nem igénytelen, akkor több esélye van, már alapból onnan nézve is, hogy legalább lemeri szólítani az áldozatot.
2017. szept. 1. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!