Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek van nagyobb esélye becsajozni: a határozott, magabiztos, de ronda pasinak, vagy a teszetosza, visszahúzódó, de nagyon jóképű, jó testű férfinak?
Ez egy érdekes kérdés.
Láttam már nagyon nagyon jó pasit kettőt is(magas, izmos, okos/intelligens) és nem volt még barátnőjük sosem.
Ellenben a kevésbé jóképű, de határozott, tudja mit akar pasiknak szinte mindig van.
Én átlagosnak mondanám magam, bár az annyira relatív szerintem.
Sokáig voltam teszetosza, visszahúzódó, félős, nulla önbizalommal rendelkező srác, és akkor a lányok emberszámba sem vettek.
Aztán ahogyan telt az idő és sikereket értem el a jövőmmel kapcsolatban nőtt az önbizalmam, mivel naponta több száz új embert ismerek meg munkám miatt, pontosabban új és régi ügyfelekkel foglalkozok, sokkal jobban megtanultam beszélgetni az emberekkel és sokkal de sokkal közvetlenebb lettem a munkán kívüli életemben is. A csajozási képességemet is ez dobta meg nagyon, sokkal könnyebben, magabiztosabban mertem odamenni a lányokhoz és leszólítani őket. Meg nagyon sok dologgal tisztában vagyok amiről lehet beszélgetni, addig dobtam fel különböző témákat mire egyre rákaptak és már tudtunk is beszélgetni. nekem ez iszonyatosan sokat segített, külsőm terén szinte semmit nem változtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!