Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Élőben ismerkedve lehet "csajt szerezni", de ha életem párját szeretném megtalálni?
Nagy lelkesedés van bennem az élőben ismerkedéshez, de úgy érzem, ez csupán arra vinne, hogy szerezzek egy csajt magamnak. Egyet a sok közül. Aztán majd kiderül, hogy az illető komolytalan, vagy nem komoly kapcsolatban gondolkodik, vagy egyáltalán nem szeretne házasságot, vagy egy csomó minden kiderül, ami miatt nem illünk össze. És elmegy rengeteg idő, próbálkozás, vakvágány. Míg egy társkeresőn, ha normálisan használnák az emberek, akkor meg lehetne előzni ezeket a felesleges köröket: egyszerűen le lehet írni, hogy családban gondolkodunk, szeretnénk/nem szeretnénk gyereket, intelligens társat szeretnénk, stb. Célirányosabban lehet társat keresni a neten. Viszont ott meg az a gond, hogy csak szórakoznak, hazudoznak, másnak adják ki magukat, a nők pedig csak önbizalom növeléshez használják a társkeresőket.
Gondoltam arra is, hogy hasonló beállítottságú embereket találhatok bizonyos helyeken. De fogalmam sincs, hogy hová járnak olyan lányok, akik hozzám illenek. Mit tennétek?
26/F
Ezt elsőre sose fogja tudni senki hogy márpedig ő lesz Az Igazi. Ezt sajnos többnyire már csak utólag tapasztalja meg az ember, amikor az a lány hiányzik, a többi meg nem...
Hogy hova járnak olyan lányok, akik hozzád illenek, ezt csak te tudhatod, mert te ismered magad és a stílusod...
pont annyi idős voltam mint te és legalább heti 3x mentem szórakozóhelyekre nőkért.
alkalmanként összejött 4-5 telefonszám és kb minden 3. alkalommal hoztam haza aznap este csajt.
és volt egy rekord hetem.
minden nap randi és minden nap dugás heti 6 nap minden nap mást.
aztán a keddi valahogy más volt,ettől függetlenül végig csináltam a hetet,közben a keddi minden nap jó éjt üziket küldött.
átmentem hozzá és 2 hét elég volt hozzá hogy felismerjem ő életem szerelme annyira jó volt vele és annyira pont az ideálom volt.
szóval lehet így is és ha nem vagyok vadász soha nem ismertem volna meg.
szóval keresgélj,dugj meg minden arra kapható nőt,aztán úgyis meg fogod érezni,hogy az egyik más mint a többi.
Ez egy tipikus vedekezo reakcio. Eloben ismerkedni nem konnyu, ezert, hogy az agyad megkimeljen a sok visszautasitastol (mert ez sajnos resze) ezert teoriakat gyart. Ez a legtipikusabb. Figyelj ha megismerkedsz egy konyvtarban egy lannyal akkor az tuti visszahuzodo, hagyomany tisztelo, komoly kapcsolatot kereso? Nem feltetlen. S ha egy szorakozohelyen ismersz meg egy csajt, az konnyuvero, es csak falja a pasikat? Hat az sem biztos.
Minden kapcsolat ugy kezdodik, hogy meglatjatok mi lesz belole. Lehet el se jut a randiig, vagy a szexig, de ha jol erzitek magatokat, akkor lehet az a no lesz akivel le akarod elni az eletedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!