Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Parkeresok, merre es milyen modon ismerkedtek?
Figyelt kérdés
Leginkabb olyanok valasza erdekelne akiknek nincsen nagyobb barati tarsasag akikkel el lehetne menni erre arra.
Neten probalkozok de itt csak komolytalan embereket fogok ki.
25F
2017. aug. 5. 16:29
2/5 anonim válasza:
Már megint te? Ez már a 3. ilyen jellegű kérdésed.. Badoo, Tinder, Jaumo meg a többi társkereső oldal nyitva áll előtted...
3/5 anonim válasza:
Társkeresőn vissza se irnak, tinderen nincs matchem, de akivel itt ismerkedek, azokkal mindig jól elbeszéltem, csak eddig innen senkit se fogtam ki aki elég közel lakna egy talihoz. Az itteni simerkedés általában Facebookra megy át. Bár én barátokkal is elmegyek néha bulizni, de ritka ott a nirmális nő, strandon is próbálkoztam nemrég egy úszóüesterrel, de a csaj lekoptatott mert van barátja (21F)
4/5 anonim válasza:
A rosszlányokponthu pölö elég jó társkereső.Energiahatékony,problémamentes ismerkedési lehetőség.
Nem kell megpakoltatnom a pocikáját egy étteremben,nem kell akár hónapokig elviselni a marsagágait miközben már rég elküldtem volna a pitsába csak ennyi időbefektetés,hülyítés után már dolgozik a"most már azért is megalázlak azzal,hogy rögtön az első után foglak kidobni" és főleg nem kell attól tartanom,hogy nem elég neki az amennyit ér hanem akarja majd az összes pénzem.
5/5 anonim válasza:
2 no netrol. Mindegyik penzehes k. volt. Utolsonak igaza van. Tobb barat es haver is mar fizet nokert vagy keresnek dugo partnert mert nem latjak mar ertelmet a pwrkapcsolatoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!