Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó válasz azokra, hogy "nem vagy az esetem", "pénteken nem jó", "túl . Vagy hozzám", "van barátom", "nincs barátom, de alakulgat"?
11# Ha van baratom es ezt hatarozottan kozlom is, akkor abbol arra lehet kovetkeztetni, hogy leszarlak es ha tovabb nyomulsz akkor egy idegesito kis gorcsnek foglak gondolni akit tulzott nyomulas eseten meg is veretek a baratommal.
Akinek nem jo a kapcsolata az nem fog ennyivel lekoptatni, hogy van baratja, hanem maximum kozli de hozzateszi, hogy hat annyira nem jo vele mostanaban vagy barmi utalas, hogy ettol fuggetlenul van eselyed. De ha ilyesmire nem kerult sor, az egyertelmuen arra utal, hogy az illeto elegedett a kapcsolataval es megszakadhatsz de akkor se fogod erdekelni.
Attól függ, hogy ez(eke)t mikor mondja.
Ha már beszélgettünk pár percet, el akarom hívni és erre mondja, akkor egy "rendben, értem, jót beszélgettünk"-tel lezárom és elköszönök.
Szerintem ennél jobb nincs, ha még ott maradnék és nyomulnék tovább, csak magamat hoznám kellemetlen helyzetbe, ill. a saját időmmel játszanék tovább.
De ha rögtön a megszólítás után nyögi be, akkor általában viccesen reagálok.
Soha nem kezdeményezek direktbe, tehát nem úgy megyek oda senkihez, hogy "tetszel, van barátod?" vagy "tetszel, talizunk valamikor?" és hasonlók, hanem általában valamit kérdezek, segítséget kérek, stb.
Ilyenkor ilyesmiket szoktam mondani:
"Ejha, már ennyire előreszaladtunk? Még a nevedet sem tudom, Bence vagyok."
"Én még nem tudom, hogy az esetem vagy-e, még nem ismerlek eléggé. Pl. főzni tudsz?"
"Nem érdekel a barátod, nem vagyok homokos."
"Az jó, szoktátok hármasban csinálni?" (Ha nagyon bunkón mondja.)
Általában ezekből sem lesz semmi, de mivel veszteni valóm nem volt, így egy kicsit jobban érzem magamat, mint ha egy "oké, bocs, szia"-val elkullogtam volna.
De egyetlen egyszer megtörtént, hogy egy ilyen vicces visszaszólásom után a csaj elnevette magát és elkezdtünk beszélgetni, majd eljött randira is utána.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!