Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jó válasz azokra, hogy "nem vagy az esetem", "pénteken nem jó", "túl . Vagy hozzám", "van barátom", "nincs barátom, de alakulgat"?
'Rendben.'
Mondjuk nem tudom, a van barátom miért lenne kifogás, amikor tényleg van. Szerintem fölösleges ezekre visszavágni, el kell fogadni a másik félnek a döntését, és keresni mást. Ennyi.
21/L
Előkapsz egy ionágyút: "Rossz nap ez a halálra!"
Na de komolyan nézve... Semmi. Szokj hozzá: Ronda vagy. Egy idő után úgyis leszoksz a próbálkozáskról a Borsodi Sörgyár legnagyobb örömére.
Amelyik nő erre kényszert érez, az egy menetnél többre amúgy se lenne alkalmas, mert utána is folytatná ezt a "nagyszerű" viselkedését...
Ha próbálkoznál azok után, hogy elmondtam, hogy van barátom, akkor jogosan aláználak a sírógörcs széléig, már bocsi. Nagyon gonosz tudok lenni, ha akarok, szóval nem kérdés, hogy sikerülne-e.
Volt is ilyesmire példa, és még az "úrnak" állt feljebb. :)
Illik elfogadni a másiknak a döntését, ha pedig tesztelgetni akart, akkor az olyan is, nem veszítesz semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!