Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ismerkedtetek már élőben? Hogyan?
#10 ez egy jó példa! Én a hétvégén láttam "udvarolni" egy tízen éves részeg srácot! Oda botorkált a csajhoz "-Van kedved dugni?" címszóval és közben olyan fejet vágott mintha egy csődör vagy egy Adonisz lenne! Ez a fej kb 5 mp-ig tartott amíg a csaj lenem kevert neki egy AKKORA de tényleg Akkora fokhagymásat hogy csak úgy füstölt a feje! :D
Igaz az se tartott sokáig mert a könnyei egyből eloltották mert mint egy kis pisis elkezdet bőgni! :D
Igen, ez egy sokszor ellőtt, klisés sablonszöveg, csakhogy a kettő nem ugyanaz. Az egyik biológiai ösztönök vezérelte mozgás, a másik pedig a társadalom mesterségesen kreált szabályai alapján (netán külső alapján) behatárolt lehetőségektől függ. Nem mellékesen élőben szinte biztos, hogy lesz közönségem, meg úgy egyébként is: a korombeli nők 90%-a foglalt (24 vagyok), a maradék meg csak azért nem, mert nagy valószínűség szerint nekem sem kellene.
Társkeresőn a fölösleges köröket nem kell lefutni: nem derül ki két hét múlva, hogy igazából van barátja a lánynak, nem két hét múlva esik le neki, hogy én nem haverkodni akarok, ha meg elküld, akkor annak nincs szemtanúja. Esetleg átdobja a barátnőjének Messengeren a screenshotot azzal a szöveggel, hogy "hahhahaha ki ez a lúzer xD", de azt én nem látom, így nem fáj.
Mindemellett nem tudom, miért kell elhúzni a mézesmadzagot: élőben is pontosan ugyanannyi esélye van mindenkinek, mint a neten. Lehet jönni testbeszéddel meg hanglejtéssel meg kisugárzással - érdekes módon, miután még találkozni is hajlandó volt velem egy lány munkatársam még diákmunkás koromban, ugyanúgy megkaptam tőle is, hogy "bocsi, de nem vagy az esetem". Pedig élőben ismerkedtünk ám, hát egyértelmű volt, hogy nyert ügyem van! Aki a neten ronda/kövér/szociálisan alulképzett/jófiú (úgy látom, most már ez is degradáló jelző), az élőben is az marad, csak előtte húzzák is még az agyát pár hétig.
Hogyne lenne ösztön. Csak mire nagyobb az esély: hogy megtanulj járni, ha egyébként a szerveid kifejlettek és a célra megfelelnek, vagy arra, hogy a fentebb sorolt hendikepek valamelyikével vagy mindegyikével párt találj?
Tipp: járni tudok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!