Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti ismerkedtetek már élőben?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ismerkedtetek már élőben? Hogyan?

Figyelt kérdés
Elmesélitek, hogy mi volt? Lett belőle valami? Régi álmom, hogy egyszer majd vki meglát és fel akar szedni, de az egyetlen ilyen storym is esélyes hogy csak szerintem akart felszedés lenni... :(

2017. aug. 4. 08:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

#10 ez egy jó példa! Én a hétvégén láttam "udvarolni" egy tízen éves részeg srácot! Oda botorkált a csajhoz "-Van kedved dugni?" címszóval és közben olyan fejet vágott mintha egy csődör vagy egy Adonisz lenne! Ez a fej kb 5 mp-ig tartott amíg a csaj lenem kevert neki egy AKKORA de tényleg Akkora fokhagymásat hogy csak úgy füstölt a feje! :D

Igaz az se tartott sokáig mert a könnyei egyből eloltották mert mint egy kis pisis elkezdet bőgni! :D

2017. aug. 4. 12:43
 12/23 anonim válasza:
Ilyet már tapasztaltam én is amit a 11-es írt! De vicces az hogy néha csajok is vannak úgy hogy márpedig ők azért mennek le hogy szarrá dugassák magukat! Persze tisztelet a kivételeknek! Efott-on engem is megkörnyékezett egy kis csaj lehetett 15-16 éves és miután visszautasítottam le köcsögözöt hogy neki nem mondhat senki sem nemet!
2017. aug. 4. 12:48
 13/23 anonim ***** válasza:
Egyszer ismerkedtem élőben a vasútállomáson. Rettentő kínos volt. Elküldve nem lettem, de minden egyes másodperce szégyenteljes volt. Azóta csak neten ismerkedek. Mondjuk csak ismerkednék, mert társkeresőn meg soha nem válaszolt még senki.
2017. aug. 4. 14:31
 14/23 anonim ***** válasza:
100%
Kisgyerekként megpróbáltam megtanulni járni, egyszer pofára estem, azóta csak hason kúszva közlekedek.
2017. aug. 4. 14:38
 15/23 anonim ***** válasza:

Igen, ez egy sokszor ellőtt, klisés sablonszöveg, csakhogy a kettő nem ugyanaz. Az egyik biológiai ösztönök vezérelte mozgás, a másik pedig a társadalom mesterségesen kreált szabályai alapján (netán külső alapján) behatárolt lehetőségektől függ. Nem mellékesen élőben szinte biztos, hogy lesz közönségem, meg úgy egyébként is: a korombeli nők 90%-a foglalt (24 vagyok), a maradék meg csak azért nem, mert nagy valószínűség szerint nekem sem kellene.

Társkeresőn a fölösleges köröket nem kell lefutni: nem derül ki két hét múlva, hogy igazából van barátja a lánynak, nem két hét múlva esik le neki, hogy én nem haverkodni akarok, ha meg elküld, akkor annak nincs szemtanúja. Esetleg átdobja a barátnőjének Messengeren a screenshotot azzal a szöveggel, hogy "hahhahaha ki ez a lúzer xD", de azt én nem látom, így nem fáj.

Mindemellett nem tudom, miért kell elhúzni a mézesmadzagot: élőben is pontosan ugyanannyi esélye van mindenkinek, mint a neten. Lehet jönni testbeszéddel meg hanglejtéssel meg kisugárzással - érdekes módon, miután még találkozni is hajlandó volt velem egy lány munkatársam még diákmunkás koromban, ugyanúgy megkaptam tőle is, hogy "bocsi, de nem vagy az esetem". Pedig élőben ismerkedtünk ám, hát egyértelmű volt, hogy nyert ügyem van! Aki a neten ronda/kövér/szociálisan alulképzett/jófiú (úgy látom, most már ez is degradáló jelző), az élőben is az marad, csak előtte húzzák is még az agyát pár hétig.

2017. aug. 4. 14:50
 16/23 anonim ***** válasza:
Az ismerkedés is biológiai ösztön, (több ezer felmenődnek nem okozott gondot) legfeljebb elfojtod magadban. :)
2017. aug. 4. 14:55
 17/23 anonim ***** válasza:

Hogyne lenne ösztön. Csak mire nagyobb az esély: hogy megtanulj járni, ha egyébként a szerveid kifejlettek és a célra megfelelnek, vagy arra, hogy a fentebb sorolt hendikepek valamelyikével vagy mindegyikével párt találj?

Tipp: járni tudok.

2017. aug. 4. 14:58
 18/23 anonim ***** válasza:
Kisgyerekként még nem volt akkora egód, hogy törődj mások negatív véleményével és a kudarcokkal.
2017. aug. 4. 14:59
 19/23 anonim ***** válasza:
Igen. Aztán csodálkoznak, hogy nincs az embernek önbizalma. Hogy legyen, amikor tettek róla, hogy az le legyen építve? (Nem, hobbiból, munkából, sportból és egyebekből nincs általánosságban vett önbizalom, csak a hobbira, munkára, sportra és egyebekre vonatkozóan, mielőtt itt is a szokásos válaszok jönnének.)
2017. aug. 5. 09:49
 20/23 anonim ***** válasza:
Milliónyi könyvben, hanganyagban, előadásban van válasz erre a kérdésre, minden szükséges segítség elérhető manapság a témában.
2017. aug. 5. 11:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!