Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veletek megesett már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek megesett már, hogy interneten ismerkedtetek, de az illető teljesen máshogy nézett ki élőben?

Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 19:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Nem.

36f

2015. febr. 24. 19:55
 2/12 anonim ***** válasza:

Láttam képet mindegyikről akikkel ismerkedtem, de élőbben azért volt némi eltérés.

Volt aki jobban nézett ki élőben és volt aki nem, de nem sok eltérés volt a képen szereplő és a valós személy között. :)

2015. febr. 24. 19:56
 3/12 anonim ***** válasza:
Nem.
2015. febr. 24. 19:56
 4/12 anonim ***** válasza:
Megesett, még évekkel ezelőtt.
2015. febr. 24. 20:04
 5/12 Koaxk Ábel ***** válasza:
100%
Igen a monitoron az összes csaj 2 Dimenziós volt, élőben meg mind 3 Dimenziós. Ezt a csalódást nagyon sokáig nem tudtam feldolgozni.
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
jaja,az interneten betű volt,nagy csomó,élőben meg egy ember
 7/12 opened paradise ***** válasza:
92%
Leült az asztalomhoz és alig tudtam visszafojtani,hogy "Hát te meg ki vagy?! Menj innen,mindjárt jön valaki akivel itt találkozom".
2015. febr. 24. 20:10
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Persze, 15 éves képeket küldött.

Nem ismertem meg, elmentem mellette.

2015. febr. 24. 20:29
 9/12 anonim ***** válasza:
52%

Olyan volt, hogy alacsonyabb volt mint mondta. Ezáltal nálam is alacsonyabb... Második randi nem volt, megmondtam neki hogy ne is keressen. Ennek ellenére hívott, de visszautasítottam. Ha már a kezdetekkor hazudik valaki, nem számíthatok semmi jóra. Plusz nekem a minimum, hogy magasabb legyen a párom. Ez van.

Többnyire inkább belső tulajdonságban, hibádzottak dolgok, nem a külsőségekkel volt baj.

2015. febr. 24. 20:32
 10/12 anonim ***** válasza:
Igen, néha a lányok csodákat képesek művelni egy fotón. Hogy úgy mondjam gyanús is volt, hogy miért jön el velem találkozni :( Azóta elment a kedven a netes ismerkedéstől...
2015. febr. 24. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!