Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Veletek megesett már, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veletek megesett már, hogy interneten ismerkedtetek, de az illető teljesen máshogy nézett ki élőben?

Figyelt kérdés
2015. febr. 24. 19:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Az üzenet küldője: /A/P/O/L/L/Y/O/N/

Az üzenet címzettje: Mr King

Az elküldés időpontja: ma 20:38

Az üzenet oka: A kérdésre írt válasz: Veletek megesett már, hogy interneten ismerkedtetek, de az illető teljesen máshogy nézett ki élőben?

"Olyan volt, hogy alacsonyabb volt mint mondta. Ezáltal nálam is alacsonyabb... Második randi nem volt, megmondtam neki hogy ne is keressen. Ennek.."

Az üzenet szövege: emberileg te is retek lehetsz ha ezért elzavartad azt a nyomorultat :D mondjuk ez az oldal ilyen.

Kedves /A/P/O/L/L/Y/O/N/

1.Nem kérek privát üzenetet

2.Hidegen hagy a véleményed. Csak a feltett kérdésre válaszoltam.

3. Szerintem te sem kezdesz olyannal aki nem tetszik neked valamiért. Ha mégis akkor hajrá.

4.Nekem vannak bizonyos igényeim amikhez ragaszkodom és ennek megfelelően választottam párt. Ennyi.

Ha neked nincsenek, az a te bajod. De ne engem fárassz.

2015. febr. 24. 21:03
 12/12 anonim ***** válasza:
Volt. Sajnos egyik sem pozitív meglepetés volt. Be is fejeztem a netes ismerkedést.
2015. febr. 25. 00:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!