Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Normális, hogy mindig a 40...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, hogy mindig a 40 körüli férfiak tetszenek? Miért van ez?

Figyelt kérdés
Nagyon zavar, mert ennyi idősen szinte már mind családos, így állandóan egyedül vagyok.:( A korombeliek külsőre sosem fogtak meg. 26/N
2017. aug. 3. 12:44
 1/9 A kérdező kommentje:
Könyörgöm ismerkedős priviket ne írjatok! Nem válaszolok.
2017. aug. 3. 12:48
 2/9 anonim ***** válasza:

Nekem meg a 30-hoz közeli nők tetszenek a legjobban és velük tudok a végtelenségig beszélgetni bármiről.

22F

2017. aug. 3. 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

nincs ezzel semmi baj. Igen, sokan már családosak. Te döntésed, mit vállalsz be, azt meg megértjük, hogy az érett férfiak jönnek be Neked :)

S miért? Mert a tapaszlat, éltállapot, komolyság, odafigyelés, Rád figyelés vonzó :)

2017. aug. 3. 12:51
 4/9 anonim ***** válasza:
Engem meg pont 15-16 évesek támadnak le folyton. 29F
2017. aug. 3. 13:10
 5/9 anonim ***** válasza:

Megértelek. 😂

30 voltam mikor a párommal összejöttem ő akkor 40 😁

Mindig együtt vagyunk. Mert tapasztaltabb, mindene megvan ( nem gazdag mielőtt ezzel támadnátok) és meg sorolhatnám..

2017. aug. 3. 13:39
 6/9 anonim ***** válasza:
Nincs ezzel semmi baj, ez a természetes, hogy a fiatal nők az idősebb férfiakra izgulnak, elvégre nekik jellemzően több a pénzük/magasabb a státuszuk és ebben a korban még jól is tartják magukat. De az is természetes, hogy 10 év múlva te fogsz felháborodni, hogy az akkor veled egykorú férfiak miért az "éretlen pipiket" választják és nem téged. Mert hát a korkülönbséget addig élvezik a nők, amíg nem érinti őket hátrányosan, aztán jön a szemét-férfiak duma.
2017. aug. 3. 13:43
 7/9 A kérdező kommentje:
Egyik férfi sem vt gazdag, aki tetszett....
2017. aug. 3. 14:02
 8/9 anonim ***** válasza:

Normális.

Az a nem normális, hogy nem ismerkedsz!

2017. aug. 3. 15:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Vonz az érettségük,amit megértek,mert engem is.Ennek ellenére szerintem nézz körül jobban az egyedülàlló harminc körüliek között is!
2017. aug. 3. 19:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!