Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Amikor egy nő azt mondja,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor egy nő azt mondja, hogy "aki nekem tetszik, annak én nem kellek", azt hogy kell érteni?

Figyelt kérdés
Az illető pasi nem veszi a jeleket?(Sokan elég bénák ebben.) Vagy 1-2 randiig sikerül ugyan eljutni, de aztán a férfi megmondja, hogy neki ez nem megy? Mi van a kérdésben említett állítás mögött egy nő részéről?

2017. aug. 2. 17:07
1 2
 11/11 Mcgalagony17 ***** válasza:

Ez szimplán annyit jelent, hogy az ember sosem tetszik annak, akinek ő kéne. :D Mondjuk az én esetemben ez azt jelenti, hogy folyton a vékony pasik írnak rám társkeresőn, én meg a mackós pasikra bukok :D Persze, azért mackós pasik is írnak.. :) de én úgy tapasztalom, hogy azoknak zömében a vékonyabb csajok kellenek.

23/N

2017. szept. 21. 17:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!