Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a férfi lehet, hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a férfi lehet, hogy tényleg meleg?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,aki tetszik nekem pár hónapja, 34 éves, de nincs senkije. Elég nőiesen mozog a keze, meg magasabb a hangja, érzelmesebb az átlagnál, egyedül él. Volt már kapcsolata, de csalódott. A munkatársai szerint túl nőies, hisztis. Próbáltam hozzá közeledni, volt, hogy tetszett neki, és ő is közeledett, de ahogy érezte, hogy én is akarom,valamiért meghátrált.
2017. aug. 1. 19:53
1 2
 1/11 Bad G-Sus ***** válasza:
33%
ez nem férfi , ez egy buzzancs
2017. aug. 1. 19:54
 2/11 A kérdező kommentje:
Tisztaság és takarításmániás
2017. aug. 1. 19:56
 3/11 Bad G-Sus ***** válasza:
48%
valószínű papucs is.
2017. aug. 1. 20:01
 4/11 A kérdező kommentje:
De ezt miből gondoljátok? Amúgy nagyon okos, kedves, udvarias, van munkahelye, külön él a szüleitől. Bár mások szerint elviselhetetlen, nagyon hangulatember és folyton hisztizik.
2017. aug. 1. 20:05
 5/11 anonim ***** válasza:

"Bár mások szerint elviselhetetlen, nagyon hangulatember és folyton hisztizik."

És ő kéne neked ?

Szerintem keres mást.

2017. aug. 1. 20:12
 6/11 A kérdező kommentje:
Mások szerint ilyen, de szerintem nem. Velem legalábbis mindig kedves, én az alapján ítélem meg, ahogy velem viselkedik.
2017. aug. 1. 20:14
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem egy próbát megér.
2017. aug. 1. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:
75%
Az egyest miért nulláztátok le? Nekem is volt egy ilyen Robi munkatársam.
2017. aug. 1. 21:23
 9/11 anonim ***** válasza:
Hehh, en lattam mar olyat, hogy tenyleg ugy affektalt es jajongott, mint egy ilyen plazacica meg himringyo, de eleg karakan csaja volt.
2017. aug. 2. 00:08
 10/11 anonim ***** válasza:

Az ilyen pasitól a falat kaparom, úgyhogy konkurenciád az én részemről biztos nincs :D

Lásd:Kulkáról is kiderült,hogy a pasikat szereti,pedig egy férfias hangú és kiállású színész, szóval nem ezen múlik.És nem, nem a Pa-Dö-Dős nő miatt lett homokos,mert akkor éltek együtt, amikor az a nő 50x kg volt,kb.

2017. aug. 2. 03:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!