Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ez a férfi lehet, hogy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez a férfi lehet, hogy tényleg meleg?

Figyelt kérdés
Van egy férfi,aki tetszik nekem pár hónapja, 34 éves, de nincs senkije. Elég nőiesen mozog a keze, meg magasabb a hangja, érzelmesebb az átlagnál, egyedül él. Volt már kapcsolata, de csalódott. A munkatársai szerint túl nőies, hisztis. Próbáltam hozzá közeledni, volt, hogy tetszett neki, és ő is közeledett, de ahogy érezte, hogy én is akarom,valamiért meghátrált.
2017. aug. 1. 19:53
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem egy meleget ismerek (nőt is, férfit is), és egyáltalán nem különböznek annyiban másoktól, mint ahogy páran hiszik. Sőt, van, akin észre sem venni, azt leszámítva, hogy mikor a többiek megnéznek egy jó nőt, ő csak ilyen "csinos, de mit csináljak vele?" fejjel figyeli. :D

És sajnos nem egy hetero férfi hisztizik, kényeskedik, be sem tud ütni egy szöget a falba, finnyás, rendmániás, egy nap 60-szor mos kezet és semmihez sem ér, ami piszkos... Nem tud udvarolni, van, aki még azt is megvárja, amíg a nő hívja randira...

Lehet, hogy meleg, de lehet, hogy csak túlontúl visszahúzódó és "magánakvaló". Az is legalább annyira megmagyarázná, hogy miért nincs senkije. Egy próbát megér.

2017. aug. 3. 04:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!