Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők! Nektek mennyire számít a férfi autója ismerkedésnél?
Figyelt kérdés
A kérdés nem provokáció, tudom, hogy maga a férfi számít, de most kezdtem el kocsira gyűjteni, és hát egy olyan típust néztem ki, ami nekem ugyan bejön, de pár haver cikinek találná a kora miatt is (1986) és elgondolkoztam, hogy párkeresésben ez mennyire befolyásolná a helyzetem.
Ti mit gondoltok erről?
2017. aug. 1. 10:00
21/28 anonim válasza:
98as audi a6osom van 2.5 tdi. sok km van benne nem i szép nem is hibátlan. de még is mindenhol megnézik 18as kerék van rajta összes ablak korom fekete rajta. Forgalomba előzékenyek , megállok valahol nem dudálnak rám hogy szábálytalanúl állok , klima megy benne, 170-180 utazót tartja a pályán, 450ért vettem. leszarom h bunkó vagyok, leszarom h 8 litert eszik. de még megfordulnak utána addig csak jól csinálok valamit?:_)
22/28 anonim válasza:
Mindenki azt fogja neked mondani, hogy nem számít neki. Tudod, mi az első lépes a siker felé? Ne higgy a nőknek, mikor arról beszélnek, mi jön be nekik! :)
23/28 anonim válasza:
Nagyon csúnyán átvertek, igaz? :(
24/28 anonim válasza:
Nem kimondottan átvertek, csak a sok negatív és az azt követő frusztráció meghatározza a világképem. A nők véleményem szerint kevésbé vallják be maguknak, mit akarnak, mint a férfiak. Más szóval képmutatóbbak, de talán nem ez a helyes kifejezés, mert nem biztos, hogy direkt csinálják, úgyhogy inább azt mondom, hogy nem ismeri magukat, és rohadtul nem következetesek. Ha megkérdezel egy nőt,mhogy mi számít neki, azt fogja mondani, amit szerinte a társadalom hallani akar. Olyan közhelyeket, mint "lovagiasság, gyengédség, kezeljen nőként". Na most, a gyakorlat azt mutatja, hogy ezeket pont lesz*rják, viszont imádják, ha valaki nyers erőt mutat, akár úgy is, hogy bunkó. Meg a lazáskodást. Nem a virág tetszik nekik, hanem a dominancia kifejezése. A, meg bebeszélik maguknak, hogy nekik érett pasi kell, de azért simán rámozdulnak egy fiatalabbra, ha az külsőre náluk idősebnek néz ki. Magyarán a testi érettség kell nekik :) csak nem ezt mondják. Ha ezek nincsenek meg valakiben, lehet akármilyen érzékeny, meg udvarias, semmibe nem nézik.
26/28 anonim válasza:
Én még nem találkoztam olyan nővel, akinek a bunkóság jött volna be, persze simán lehet, hogy más körökben mozgunk. Ne tirpákoknál próbálkozz.
27/28 anonim válasza:
Utsó, akkor te ezt a jelenséget nyilván nem ismered: [link]
28/28 anonim válasza:
Ismerem. Ezt csinálják az érzelmi nyomorult nők. Ne ismerkedj érzelmi nyomorult nőkkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!