Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők! Nektek mennyire számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Nektek mennyire számít a férfi autója ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

A kérdés nem provokáció, tudom, hogy maga a férfi számít, de most kezdtem el kocsira gyűjteni, és hát egy olyan típust néztem ki, ami nekem ugyan bejön, de pár haver cikinek találná a kora miatt is (1986) és elgondolkoztam, hogy párkeresésben ez mennyire befolyásolná a helyzetem.

Ti mit gondoltok erről?

2017. aug. 1. 10:00
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Nekem számít, csak nem úgy, ahogy sokan gondolják.

Szerintem nem ciki, ha valakinek van autója, de ha már van, akkor "elvárom", hogy rendben legyen tartva. Motorikusan legyen jó karban, legyen megbízható, ne csörögjön-zörögjön-csattogjon, ne folyassa az olajat és egyéb testnedveit, legyenek rajta normális, használható gumik, működjön a világítás. Kívül-belül legyen szép állapotú: ne essen le a küszöb a rozsdától, ne álljon rajta 2 centi kosz, ne legyen benne szemét, ne legyen cigiszaga(!!!!!), látszódjon az autón, hogy törődik vele a gazdija.

Ami még az én egyéni ízlésemnek fontos, hogy ne legyen az a tipikus "tuningcsoda", ami nálunk népszerű: monsteres vagy smoke&charmos matrica, sufni xenon, undorító felnik, retinaszaggató szín (bónusz pont, ha a fényezés/fóliázás is otthon berhelt dolog, és csak rá van hányva nyomorult autóra), gagyi szárny, döntött felnik, kormolás, "egyedi" szettek amikből rohangál kismillió, porig ültetés, meg hasonlók.... Ezek kizáró okok, akinek ilyen kocsija van, azzal szóba se állok :D (Igényes tuning jöhet, azok tetszenek)

Meg annyi kívánságom lenne még, hogy NE legyen Fiat Multipla :D

Mondjuk maga a modell sokat elmond a gazdájáról, ha már kicsit ismerem az illetőt, akkor lehet látni, hogy mennyire passzol az igényeihez a kocsi. Pl bolondnak néznék egy olyan embert, aki naponta eljár a 3 km-re levő munkahelyére, és erre vesz egy batár dízelt... Vagy nem áll jól anyagilag, de hitelre vesz BMW-t.. Hasonlók. Modell szempontjából nekem fontos, hogy az illető okosan döntsön, az igényeihez mérten, és azt lássam, hogy átgondoltan költ komolyabb összegeket, hiszen párkapcsolatban előbb-utóbb eljön az idő, mikor közösek lesznek a pénzügyeink, és nem akarok olyan embert magam mellé, aki előbbre tartja a vagánykodást az ésszerűségnél.

Az évjárat annyiban számít, hogy a szépen karban tartott régi autókért oda meg vissza vagyok, az "álomautóm" idén ünnepelte az 50. születésnapját. De nézzünk csak meg pár 60-as években készült Mustangot mondjuk, sokan elsírnák magukat ha beleülhetnének egybe, pedig nem mai gyerekek :D

Imádok veterán autós találkozókra járni, nekem egy régi szép állapotú autó sokkal különlegesebb, mint egy új szép állapotú.

Szabad megérdeklődni, hogy milyen típust néztél ki? :)

2017. aug. 1. 11:38
 12/28 anonim ***** válasza:
* nem ciki, ha valakinek NINCS autója
2017. aug. 1. 11:39
 13/28 anonim ***** válasza:

Válaszolni nem fogok tudni, mert egyrészt férfi vagyok, másrészt még csak most lesz meg a jogsim. Viszont oké, értjük, Pesten nem kell kocsi. Csakhogy az ország lakosságának úgy 20%-a él a Fővárosban, és további nem egész 10%-a az agglomerációban, úgyhogy a maradék ~70% részére egyáltalán nem érvényes ez az érv.

Egyébként én 99%, hogy 2000 előtti Swifttel fogok járni (vagy ha sikerül rábeszélnie haveromnak, akkor Balenóval). Míg ugyanis a modern csodajárgányok közül a belépőkategóriásokat leszámítva minden hetekig rohad a szervizben és a végén egy arcpirítóan magas összegű számla lesz a jutalmad, a Suzukit 10 perc alatt rendbe rakják fillérekből. Nem beszélve a lófallosznyi fogyasztásról. Szívem szerint egyébként Lada Nivát vagy egy Renault Expresst vennék, de se a 16 literes fogyasztás, se a mindenhol lyukas bódé nem jön be. Merthogy az autó számomra egy eszköz, egy tárgy, aminek a lehető legmagasabb ár-érték arányt kell produkálnia. Mivel minden autó ugyanazt tudja (megteszi a távot két úti cél közt), így csak az ár dominál. Ha nem tetszik a párjelöltnek, akkor ott a lehetőség összeköltözni, és kettőnk pénzéből majd lehet venni egy Dacia Logant vagy egy új Swiftet... ennél bonyolultabbat viszont továbbra sem éri meg.

Hogy miért írtam le ezt, nem tudom.

2017. aug. 1. 11:39
 14/28 anonim ***** válasza:
(Pl a #13-as válaszoló egyből szimpatikus a hozzáállása alapján... #11 voltam)
2017. aug. 1. 11:42
 15/28 anonim ***** válasza:
Én 1987 vagyok, és a Top Gear-t csak a viccek miatt nézem. Tiszta legyen.
2017. aug. 1. 11:50
 16/28 anonim ***** válasza:
#13 a Suzuki tökéletes választás, nekem is az van (2001-es) és nem hagyott még ott sosem, remélem nem is fog :) bezzeg BMW VW stb. (álomautók) elég sok áll félre az utakon valami bibivel, a Suzuki csak akkor, ha elszakad a vezérműszíj.
2017. aug. 1. 12:22
 17/28 anonim ***** válasza:
Mikor megismerkedtünk, egy picike játékautószerű járművel jött elém mindig, többek között ez is tetszett benne :)
2017. aug. 1. 12:23
 18/28 anonim ***** válasza:

Azon mi is mindig röhögünk a párommal, hogy az út szélén álló autók nagyrésze bmw :D Mondjuk ennek köze van ahhoz is, hogy a németben már selejtnek számító darabokat hozzák be és veszik meg itt, de alapjáraton nem egy főnyeremény megbízhatóság szempontjából.

A japán benzin a legjobb, a kis ezres suzuki meg tényleg kinyírhatatlan, olaj legyen benne aztán nagy baj már nem lehet. (Ha meg mégis lesz, fillérekért megcsinálják, vagy veszel újat)

2017. aug. 1. 12:48
 19/28 anonim ***** válasza:

Bizony, a japán benzines motor, az motor a mai napig, mondjuk nekem 1,3-as van és 250 ezer km alatt semmit nem kellett benne cserélni :) Azt nem tudom, hogy csajozásnál ez pozitívum-e :D

2017. aug. 1. 13:06
 20/28 anonim ***** válasza:

Ha számít, akkor a páromnak is japán benzinese van. :D Motorikusan még soha nem volt probléma vele, 25 éves jelenleg, szóval némi lakatolás meg kárpitozás ráfért már, azon kívül a legkomolyabb baj az volt eddig vele, hogy hajlamos volt párszor ledobálni az akkusarut, de azon könnyen lehetett segíteni. :D

Nekem ez fontos, sose kellett még az út szélén állva telefonálgatni autómentőnek. Emellett egyébként rohadt jól néz ki a kocsi, megy is rendesen, nagyon kellemes vezetni, és teljesen összkomfortos.

Kell a fenének bömös, ami otthagy az út szélén, szerelni kínszenvedés és drága, és amúgy még csúnyák, ormótlanok is. Őszintén nem értem, miért számít menőnek a bmw.

2017. aug. 1. 14:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!