Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem akar többet a lány, miért "csak" chatről tiltott le?
Figyelt kérdés
néhány nap irogatás után a lány úgy döntött, nem akarja folytatni... ezért letiltott chatről, nem tudok irni neki. De nem törölt, éy nemis tiltott... miért nem? Miért "csak" chaten tiltott?2017. aug. 1. 00:05
1/7 A kérdező kommentje:
amúgy nem mondta, hogy sokat irok, vagyhogy nem akarja filytatni...
2017. aug. 1. 00:06
2/7 anonim válasza:
Passz, de mielőtt beleélnéd magad felejtsd el hogy később lesz valami köztetek.
3/7 A legrosszabb válasza:
Az ilyen internetes-törlős-tiltogatós p#csákat nem szabad komolyan venni. Komolytalanok, tiniésszel vannak felruházva.
4/7 anonim válasza:
Szerintem azért, mert olyan ostoba, hogy a többire nem gondolt. :D Vagy az is lehet, hogy ismerősnek kellesz, meg esetleg lájkolni, de beszélgetni nem.
Amúgy nálam ezzel egyből elvágná magát az illető (bár még nem volt dolgom ilyennel). Az még csak-csak, ha valaki nem ír vissza egyszercsak, sok emberrel szakadt meg random a kapcsolat, vagy én írtam utoljára, vagy ő. Na de a letiltáshoz kell azért konkrét szándék.
21L
5/7 anonim válasza:
Mert nem fektetett bele annyi energiát, hogy mindenhonnan tiltson. Ha máshonnan írsz rá, akkor majd onnan is letilt.
6/7 anonim válasza:
Ha az ajtómban beszélgetünk, majd rád csukom az ajtót, de nyitva hagyom az ablakot, az nem azt jelenti, hogy gyere be ott.
7/7 anonim válasza:
Ha teljesen letilt, akkor nem csak te nem látod őt, hanem ő se téged. A (teljes) letiltás néhány frusztrált szerencsétlenből elég durva agressziót vált ki, én már kicsit idősebb vagyok, így ez nem érdekel, de lehet néhány éve még én is inkább szemmel akartam volna tartani az illetőt, hogy nem-e kezd el össze-vissza szidni engem stb. mert letiltottam. Amit ugye nem tud megtenni, ha nem lát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!