Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális lányok?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem találok normális lányokat,mindenhol ribik vannak már szinte.De ha mégis találok egyet akkor elutasit mert nem vagyok az esete.Totál el vagyok keseredve már..mindenfelé szerelmeseket látok és nemigaz hogy nekem nem jut egy lány.Nagyon adok magamra...és sztem csúnya sem vagyok...A múltkor is bepróbálkoztam egy lánynal de nem jöttem be neki..olyan rossz ez az állandó elutasítás.Amúgy már nem vagyok félős srác,simán odamegyek az utcán egy lányhoz ha bejön..Én már nem tudom mit csináljak.Fiúk ti is ilyen helyzetben vagytok?Néha azt érzem,hogy bár úgy néznék ki mint aki bejön sok lánynak:((((((2017. júl. 31. 22:27
11/13 anonim válasza:
A normális lányok a normális fiúkkal vannak. Azokkal a normális fiúkkal, akiket ők normálisnak tartanak. Azért, mert te normálisnak tartod magad, nem azt jelenti, hogy az ő vélményük is ez.
12/13 anonim válasza:
Eszti 19 legalább gondolkozik és igaza van a saját módján :)
13/13 anonim válasza:
Eszti 19 legalább nem párkapcsolati troll, (mint pl. a 74%-os autista) és az ő indítékai elfogadhatóak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!