Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol vannak a normális lányok?
Egyre inkább úgy néz ki, hogy a mesében, Kérdező.
Sajnos itt is ugyanaz a helyzet.
Lányként írok, de szerintem ezt a kérdést én is feltehetném csak fordított helyzetben. Viszont nem teszem, mert tudom a vàlaszokat.
Nekem pl nagyon fura az, hogy ti, akik mindenfélében jeleskedtek, szorgalmasak vagytok, pénzetek is van jól is néztek ki és úgymond éltek, a legalapvetőbb dolog nem esik le. (Hogy NEM ez a legfontosabb -számomra nem, nem ez az elsődleges bármennyire is hihetetlen) Mégpedig, hogy első perctől kezdve arra vannak sokan kódolva, hogy a párkapcsolat rólad szóljon. Téged tegyen ragyogóbbá. Meg kell tanulni odafigyelni a másikra. Meghallgatni az ő sztoriját. Az ismerkedésnél a másikat kinyitni és az egót egy kicsit elhallgattatni. Mert nem a tudás döngöl földbe, nem a magabiztosság vagy a pénz hanem a mód, ahogyan önmagadat tálalod. Egy igazán intelligens ember ezzel tisztában van szerintem ettől függetlenül lehet,hogy nem megy az ismerkedés. A lényeg, hogy legbelül fölkészülj az "önfeladásra" a "szolgálatra", a kontrollvesztésre. Arra, hogy saját életedet és energiáid valóban megoszd valaki mással. Ez az egyik legfontosabb döntés. Ugrás egy szakadék széléről a mélységbe védőháló nélkül. Egy életen át tartó zuhanás. A tökéletlenséggel való megbarátkozás. A folytonos önigazolás helyett meg kell tanulni a világra és a párunkra napról-napra rácsodálkozni, megbecsülni, fölemelni. Minden élethelyzetben. Ez a szeretet lényege. Ez a legnagyobb bölcsesség és a páros élet valódi és örökös próbája.
Én pl kizártnak tartom a jelenlegi fejemmel, hogy le tudnám élni az életem egy butácska jó menő helyes fiúcskával. Eleve, ha buta, felszínes, akkor nincs jó pasi, legalábbis az én nyilván szubjektív koordináta-rendszeremben olyan szóba sem jöhetne aki mellett úgy érzem nem tanulhatok, nekem fontos,hogy felnézzek a másikra,hogy rá csodálkozzak dolgokra. Persze ez csak egy példa de nekem ez fontosabb mint pl az,hogy szőrös vagy csupasz-e a nemi szerve stb.
19/L
Mindenütt vannak normális lányok és nők.
Lehet a célcsoportoddal van a gond.....
6#-os ha tehetném itt is tiltanálak nem csak üzenetben, kérlek hagyjál békén!!!
19/L
Sajnos normális férfiak sincsenek :(
rejtve maradnak a normálisak 30N
Amúgy mindenkinek más a normális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!