Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pszichopata az exem?

Figyelt kérdés

Véletlenül ismerkedtünk meg neten, és mivel úgy éreztem, sok bennünk a közös, egyre többet beszélgettünk. Elmondta, imád olvasni, a zenei ízlésünk egyezett, tetszett neki a kedvenc filmem is (nem átlagos az ízlésem, már az is meglepett, megnézte).

Pár hét után személyesen is találkoztunk.

Szép nő vagyok, mindig is voltak udvarlóim, bár nem éppen a hozzá hasonló típusú férfiak közül. Számomra valahogy túl mesterkélt volt, túl tökéletes. A spontánabb kicsit „szerencsétlenebb” típusú férfiakat (elnézést, nem tudom konkrétabban kifejezni) szeretem, de mivel mindezek ellenére kedves volt, figyelmes, lett második alkalom is, majd kis idő elteltével alkalmam volt néhány napot a lakásán tölteni.

Ekkor kezdtem először gyanakodni, nem minden olyan, amilyennek előadja.

Mindig kedves volt velem, dicsért, de olyan üresnek hatott tőle minden. Mindig a szemembe nézett, ha hozzám beszélt, de olyan volt, mintha gondolatban teljesen máshol lenne, túlnézne rajtam.

Elsőre arra gondoltam, csak búfelejtőnek vagyok jó, és más nőre gondol, amikor hozzám/rólam beszél.

Sokszor kaptam rajta, hogy nem azt mondja, amire gondol. Például megdicsérte a ruhám, hajam, akármim, de valahogy éreztem, hogy nem őszinte.

Ha elkezdtünk valami komolyabbról beszélgetni, csak hümmögött, mindenre rámondta, hogy ´szerintem is´, de érdemben hozzászólni nem tudott volna. Holott előzőleg azt állította, imádja ezt a témkört, korszakot, művészti ágazatot, akármit.

Idővel már megérzeztem, mikor hazudik, holott önmagát mindenkinél jobb emberismerőnek tartotta. Ha rajtakaptam, elkezdett velem veszekedni, kiforgatta a szavaim, hogy a végén még én voltam az, aki őt bántja.

Számonkért, hogy merek kiabálni vele a saját lakásában, és hogy merem nem hagyni magam lelkileg bántani.

A végén már olyanokat hallottam tőle, hogy reméli, megölöm magam, akkor volt értelme az egésznek. Természetesen közöltem vele, ő lenne a világon az utolsó, akinek a sértései miatt valaha is rosszul érezném magam. Állandóan bántott, a végén már minden voltam, de ha én bántottam meg, ment a nyüszítés, hogy aljas vagyok. 2 nap elteltével már úgy veszekedtünk, mint a 25 éves rossz házasok.

A szex sem volt jó vele. Csak nézni szeretett, mert szerinte nagyon jó testem van (én is elégedett vagyok magammal egyébként).

Rendszeresen felizgatott, majd otthagyott, hogy van neki jobb dolga is. Azzal az egy alkalommal, amikor végül hajlandó volt lefeküdni velem, állandóan irányítani akart, csak az lehetett, és csak úgy, ahogy neki jó. Amikor megmondtam, hát, én nem fogok könyörögni a szexért, más a két kezét összetenné a helyében, de elintézte annyival, hogy ő ezzel tisztában van.

A végén összeszedtem a cuccom, és elköszönés, magyarázat nélkül otthagytam, maradjon magának, nekem ez nem kell.

Egyszer beszéltünk utána, akkor mondta, szerelmes az exébe, aki milliószor jobb/szebb/anyámkínja nálam. Kívántam neki sok boldogságot, aztán telefonszámot, fb profilt, miegymást cseréltem, mert utána még keresni próbált párszor. Imerősön keresztül üzente, hogy boldog az exével, stb.

Egy évig csend volt felőle, majd véletlenül összefutottam egy közös ismerőssel, az mondta, hogy a srác azóta már mindenkinél érdeklődött felőlem, mi van velem, jól vagyok-e. Mondtam, persze, miért ne lennék jól.

A csaj végül elmondta neki, hol dolgozom (ott látott), erre ő meg bejött. És láthatóan sértette, hogy ignoráltam.

Mi a jó fenének járkál utánam, ha az exével minden rózsaszín, és tudja, hogy nem kérek belőle?

23N, 23F

2017. júl. 31. 13:02
 1/6 A kérdező kommentje:

Huh, de hosszú lett, nem akartam így elhúzni.

Amit még hozzátennék:

Egyetemet (pszichológia) végzett, intelligens(nek látszó) férfiről van szó

2017. júl. 31. 13:03
 2/6 anonim ***** válasza:

Zűrös alak, de te se vagy semmi. Kedves, figyelmes, udvarias, de te "érzed", hogy másra gondol, hogy nem mond igazat, majd meg is vádolod ezekkel, kiabálsz vele (az ő lakásában). És ha tényleg őszinte, akkor joggal van kiakadva, nem? A szexben is jól "összeilletek". Ő otthagy téged felizgatva, vagy irányítani akar, te pedig közlöd vele, hogy érezze magát megbecsülve, hogy veled lehet, mert te olyan jó nő vagy.

.

Száz szónak is egy a vége, jól tetted, hogy otthagytad, és azt is, hogy megszüntetted az elérhetőségeidet. Nektek nincs közös jövőtök.

2017. júl. 31. 13:18
 3/6 anonim ***** válasza:
Na én szeretem az ilyeneket olvasni. Én teljesen átlagos vagyok de mindig az volt az elvem hogy a csinos nők is besokallanak a mű csavoktol és a hazugsagaiktol így idővel az átlagosnak kedvez a szerencse. Szerintem probalkozz egy átlagos hétköznapi férfival és minden a helyére kerül :))
2017. júl. 31. 14:20
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk, hogy pszichopata-e, ezt egy orvos tudná csak kideríteni.

Mindenesetre gyanús a fickó, de szerintem teljesen lényegtelen, hogy pszichopata-e, a lényeg az (lenne), hogy lekoptasd és magasról tegyél rá.

De az a helyzet, hogy ti, nők valójában buktok a pszichopatákra.

2017. júl. 31. 15:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha nem 23 lenne, akkor azt hinném, hogy az én exem szedett fel (ő már 34). Csak azt tudom tanácsolni amit a saját káromon tanultam meg: minél előbb vakard le magadról és ne állj vele szóba többet!
2017. júl. 31. 17:26
 6/6 anonim ***** válasza:
23 évesen végzett pszichológus? :O
2020. júl. 30. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!