Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Még mindig szeretem az exem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Még mindig szeretem az exem?

Figyelt kérdés
igen még mindig szeretem. hogyan felejtsek?

2017. júl. 7. 23:59
 1/7 anonim ***** válasza:
Mindig azt mondom hogyan ne felejts
2017. júl. 8. 00:03
 2/7 anonim ***** válasza:
Buli haverokkal, pia és felejtős szexek
2017. júl. 8. 00:04
 3/7 anonim ***** válasza:

SZexelj valakivel innen gyk-ról...

de amúgy nem :D

Szerintem minél több embernek beszélsz, annál jobb. Feldolgozod minél többször elmondod. ÉS sajátmagadat neveld, hogy milyen irányba akarsz menni.

Konkretizáld a hibáit, ne idealizáld, ne tökéletesítsd fejben. Ne a jó emlékeket idézd fel, hanem a rosszakat. Amikor hülye volt, amikor önző, amikor megcsalt.

Juss el addig a pontra, amíg dühös leszel rá. Amikor már haragszol rá az az első állomás. Utána kell haragudni rá, aztán rádöbbenni, hogy ő csak ember és semmi más... nem jobb másoknál. És végül elengedni és megbocsátani... ez minimum 3 hónapos folyamat, de az a GYORS... szerintem félévbe beletelik egy ilyen elengedés, ha igazán szeretted...

2017. júl. 8. 00:27
 4/7 A kérdező kommentje:
csak a jó jut eszembe róla és sokat gondolok rá
2017. júl. 8. 00:32
 5/7 A kérdező kommentje:
szívesen szexelnék másokkal csak nincs időm ismerkedni. gyakoriról összejött már valakinek szex egyáltalán?
2017. júl. 8. 00:40
 6/7 anonim ***** válasza:

Biztos összejött már a gyakorin is az embereknek... az emberek szexelnek mindenütt... éppen itt ne sikerült volna?

Na de na. TUDOM, hogy csak a jó jut eszedbe, mert ez ilyen tipikus mechanika. Nosztalgiázol stb.

DE ez csapdába csal. Mindig csak a jót látod, és mivel nem vagytok kapcsolatba, hogy a hibáit is észre vedd, így a fejedben egyre tökéletesebbnek tűnik minél több idő eltelik. Szép lassan az emlékek mindig megszépülnek.

Ne hagyd, hogy az ostoba emberek csapdájába rántson az idő szépítő keze.

Idézd fel szépen erővel, hogy mik voltak a hibák. Az apró szarságok, amik idegesítettek, amikkel nem értettél egyet, amik azért cseszték egy kicsit az agyad...

MEg amúgy nem lehetett annyira okés, ha elhagyott téged. Ez mindjárt egy hibája. stb

Amúgy nő vagy? mert akkor a szexre itt sok ajánlatot kapsz majd :)

2017. júl. 8. 02:05
 7/7 anonim ***** válasza:
pff képzelem mennyire szeretitek az illetőt ha már egyből mentek mássak kfélni.... szánalmas szrok vagytok
2017. júl. 8. 08:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!