Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha az exem szerete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha az exem szeretem még mindig?

Figyelt kérdés
Szerezzem vissza? Vagy mondjam el neki?
2017. ápr. 16. 21:19
 1/7 anonim ***** válasza:

Ha olyan miatt szakítottatok, ami a kapcsolatot tette tönkre, kár újrakezdeni.

Ha viszont más oka volt a szakításnak, akkor keresd meg, de csak ha látsz még esélyt arra, hogy helyre tudjátok hozni a kapcsolatot.

2017. ápr. 16. 21:23
 2/7 anonim ***** válasza:

1. ha működött volna a kapcsolat, akkor nem lett volna vége, meg van az oka, amiért vége lett, hagyd békén

2. zárd le a múltat és kezdj új életet nélküle

3. gondolom még friss szakítás, ezért érzed ezt még

4. és mi van, ha az exed már hallani se akar rólad? erre ugye nem gondoltál?

5. mi értelme lenne elmondani neki? hátha újra tudnátok kezdeni? minek akarjátok felmelegíteni a langyos sz..ros vizet? ha akkor nem működött, akkor most miből gondolod, hogy működne?

2017. ápr. 16. 21:26
 3/7 A kérdező kommentje:
2 éve lett vége. De igazándibol nem mondtuk ki,hogy vége. Egyszer találkoztunk és akkor csókolóztunk.
2017. ápr. 16. 21:28
 4/7 A kérdező kommentje:
Aki gondolja annak leírom privibe hosszabban,csak írjon rám.
2017. ápr. 16. 21:30
 5/7 anonim ***** válasza:
Egy próbát megér, ha mégis nemet mond könnyebben le tudod zárni, viszont ha nem próbálod meg mindig ott lesz a mi lett volna ha...
2017. ápr. 16. 21:43
 6/7 A kérdező kommentje:
És miért érzem azt,hogy csak őt tudom szeretni mást nem? És nem is érdekel más..
2017. ápr. 16. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:
Ki sem kell fejtened.Átéltem hasonlót,több,mint két év után tettem túl magam az illetőn.Ez,amit érzel,nem is szerelem már tulajdonképpen,csak ragaszkodás.Belekapaszkodsz egy emlékbe.Ez akkor ér véget,amikor többé nem látod,nem beszélsz vele,mert nem is AKARSZ!!! El kell érned azt a pontot.
2017. ápr. 16. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!