Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nagyon gáz, ha az exem egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon gáz, ha az exem egy randi közben zaklat?

Figyelt kérdés

Épp randiztam és az exem hívogatott és részeg is volt (éjjel), mondta hogy azbutcánkban vár. Ettől picit megijedtem és elmondtam a szitut a fiúnak, akivel randiztam. Hazakísért, hogy ne legyen semmi gond.

Nagyon gáz ez? :S

F.B.

2017. jún. 28. 12:21
 1/7 anonim ***** válasza:

Minek vetted fel a telefont? Na, itt kezdődött a probléma, hogy felvetted, hogy reagáltál az ő jelzésére.

Nézd levegőnek.

2017. jún. 28. 12:32
 2/7 anonim ***** válasza:
Gáz, de az is, hogy te hagyod magad. És foglalkozol vele, mikor láthatóan egy dűrhő baromállat. Ezek után nem lenne meglepő, ha a másik srácnak nem lenne kedve többet találkozni veled.
2017. jún. 28. 12:35
 3/7 anonim ***** válasza:
2017. jún. 28. 12:56
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem vettem volna fel a telefont.
2017. jún. 28. 13:08
 5/7 anonim ***** válasza:
Nagyon kis viccesek vagytok:D
2017. jún. 28. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem kell felvenni, nem kell visszaírni, probléma megoldva.
2017. jún. 28. 15:08
 7/7 anonim ***** válasza:
Ugyanaz írta ki a két kérdést. :) Nézzétek meg, pontosan fél óra telt el a két kérdés kiírása között, mert félóránként lehet kiírni. :)
2017. jún. 28. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!