Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 év körüliek! Ti mit gondoltok a táncról mint olyanról a kapcsolat kezdetén? Táncolnátok romantikusan randevú vagy ismerkedés közben?
Én eleve szerettem táncolni (társastáncot), a barátom is, ráadásul ő nagyon jól táncol. Tánciskolába is jártunk együtt, meg bálokra is szoktunk menni, és én nagyon szeretek vele táncolni, mondjuk én mással is szívesen táncolok.
Szerintem nem feltétlenül fontos egy kapcsolat kibontakozásában, de azért biztos közelebb viszi egymáshoz a feleket. :)
Az jutott még eszembe; hogy régen, amikor még nem olyan elképzelések voltak a párkapcsolatokról mint most, csak akkor érhettek egymáshoz a fiúk és a lányok, amikor táncoltak, és akkor ez elég romantikus dolog lehetett. Azért szerintem most is az. :)
20/L
Fúúú én nagyon szeretek táncolni!
Bálokra mindig megyek, ha van lehetőségem, a huszadik szülinapom egy bálon volt, és iszonyat jó volt :)
Én nagyon fontosnak tartottam mindig is, hogy a barátnőmmel táncoljak, és ha éppen nem jött össze, akkor nagyon sajnáltam mindig. Volt, akivel nem táncoltam, mert nem akarta , vagy mert sosem jutottunk el együtt bálba. Sajnáltam nagyon. De akivel táncoltam, az szinte mind nagyon jó volt!
Én ugyan annyira nem vagyok nagy táncos, de szoktam ilyenre gondolni, és szívesen tenném, még így is, hogy nem táncolok nagyon. Nyilván partner és helyszín függvénye lenne, viszont szerintem mindenképp pozitív hatása lenne. Szalagavatón nagyon romantikus volt a táncunk, abból kiindulva biztosan élvezetes lenne.
20/f
Tetszene a romantikus tánc, mint randi.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!