Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves lányok! Hol ismerkedtek szívesen?
Tudnátok helyeket írni ahol szívesen kezdeményeztek/fogadjátok a kezdeményezést?
Egy előző kérdésben olvastam hogy "bárhol lehet ismerkedni pl.: utcán", de erre sok lány/nő írta hogy az utcai kezdeményezést nem szeretik...
Innen jön a kérdés, hogy mégis hol (a legjobb)?
Ilyen helyzetekben nem:
-utcán
-tömegközlekedési eszközön
-étteremben, kajáldában
-szórakozó helyen
-baráti körben
-buliban
-nappal
-éjszaka
-pirkadatkor
-alkonyatkor
-városban
-faluban
-természetben
:D vagy :O :( ?
Nő vagyok, 30+, azért válaszolok.
Egy utcai kezdeményezést is szívesen fogadok, ha az kulturált, intelligens és nem a bandában huhogó építőmunkások színvonala egyedüli performance-ban :)
Ezzel együtt ez nagyon ritka, talán nem is divat- és bennem is sokszor felmerül, hogy ha helyes is a férfi, aki megszólít, nem-e térítő, kunyeráló, zsebes vagy társai.
Egyébként pl. munkával csak közvetetten kapcsolatban lévő szakmai fórumon, konferencián, tanfolyamon pl. nagyon szívesen ismerkednék, ott eleve megvan a közös téma, azonos érdeklődés, szellemi színvonal stb.
Akár konditeremben is, bár erre nem nagyon volt még példa- jellemzően nap közben tudok eljutni és általában ilyenkor szinte minden helyen a nonstop ott tanyázó "törzsközönség" van- nekik sem én vagyok a célcsoport, nekem sem ők :)
Volt már, hogy magánorvosi rendelőben volt egy kis csúszás és ott beszélgettünk el kellemesen egy udvarias férfivel- az csak épp a szerencsén illetve annak hiányán múlott, hogy nem keltett bennem vonzalmat- de itt is van egy közös téma, helyzet.
Gyakran szoktam parkban, padon üldögélve olvasni- van egy kisgyermekem, aki eközben mondjuk deszkázik, rollerezik vagy a kis barátjával játszik, de ahhoz már elég nagy, hogy én időként "ciki" vagyok- ilyen helyzetben is alakult már beszélgetés.
Azt hiszem a helynél fontosabb számomra a stílus és persze annak a személyisége, viselkedése, aki megszólít engem.
Szerintem abszolut bárhol, bármikor. Utcán, tömegközlekedési eszközön, munkahelyen, boltban...
Meghatározó, hogy milyen kedvemben talál az illető, de ezt nem lehet előre tudni vagy kiszámítani. Jobb napokon jobban esik a kezdeményezés is. Számít az is, hogy mennyire szimpatikus az illető.
bárhol. nem hely, inkább hangulatfüggő. nem küldök el durván senkit, de ha rossz kedvem van, akkor valószínűleg nem megyek bele az ismerkedésbe.
a bárhol meg azt jelenti, ahova járok. utcán, metrón, villamoson, buszon, egyetemen, étteremben, kávézóban, plázában esetleg, mert ott veszek kaját, de ha nézelődnék akkor is. ezeken a helyeken fordulok meg gyakran a hétköznapi életben. ja meg neten is.
Bárhol, ahol járok: egyetemen, könyvtárban, kávézóban, parkban, futópályán(nem futás közben!), utcán, boltban, színházban (szünetben!), buszon...
Szerintem ha valaki nyitott erre és szimpatikus vagy (és nem látszik rajta, hogy rohan valahova), akkor nem fogja negatívan venni. Illetve én még akkor venném kissé rosszul, bár ilyen ritka, ha másokkal vagyok és úgy jön oda... Szórakozni félévente járok nagyjából, akkor sem egyedül, szóval nálam nem jön be ez a buli közbeni ismerkedés. Meg akkor bennem van az, hogy alapvetően ritka az olyan ember, aki ilyen helyen megfordul, ugyanakkor nem teszi rendszeresen, ami nálam valahol kritérium is a másik felé.
20l
Én bárhol nyitott vagyok rá.
Koncerten (előtte, utána, közben, bár úgy egy kicsit nehézkes...), edzőteremben, utcán, üzletben, suliban, tanfolyamon, színházban, moziban, akárhol. Egyedül a kajálásra vagyok háklis, nem szeretem, ha közben zargatnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!