Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan érdemes gazdag jómódú férfiként a nőknél ismerkedni, hogy ne csak azok tapadjanak rám akik a pénzt és a luxust látják bennem?
Mondogatják azt a sztereotípiát, hogy a nők a pénzre mennek, nos van benne némi igazság.
Gondoltam arra, hogy eltitkolom valahogy az egzisztenciám, és akkor tényleg csak azok nők állnak velem szóba akik a belsőmre kíváncsiak. De ez olyan gyerekes megoldásnak tűnik. Tényleg ilyen furfangokra van szükség, hogy kiszűrjem az "aranyásókat"?
Ne haragudj, de ez a világ legegyszerűbb dolga, nem S mercivel mész randizni és nem veszel fel arany rolexet vagy Omegát. Ezzel nem csapsz be senkit, még magadat sem.
10 éves kapcsolatom ért véget az év elején, úgy döntöttem tartok egy kis szünetet párkapcsolat terén, elkezdtem randizgatni.
Azok a nők akik a pénzre hajtanak nagyon céltudatosan csinálják, szó szerint kikérdeznek, irányítják a beszélgetéseket és többnyire nem rejtik véka alá az elvárásaikat. Ez könnyen kiszűrhető, nem kell hozzá túl nagy rutin.
Csak érzékeltessem, aki megkérdezi hogy van-e munkád és milyen területen dolgozol,te válaszolsz rá és nem azt firtatja milyen beosztásban mennyiért, hanem azt hogy szereted-e és miért pont ezt választottad az nagyon beszédes tud lenni, egészen más a motiváció.
Kell némi emberismeret és odafigyelés a beszélgetés során, a partner viselkedése, a non-verbális kommunikáció mindent elmond. Aki szerepet játszik, színészkedik, feszeng az egy tudatosan kontrollált viselkedésforma, elveszíti közvetlenségét, spontaneitását, mesterkélt lesz és rideg. Mondasz egy viccet és fél óra múlva nevet rajta....mintha nem is figyelne rád, annyira a szerepére koncentrál.
Első randikra soha nem megyek autóval, nem kell aggódnom ha elfogyasztunk egy finom bort és a taxi mindig házhoz jön.
Volt olyan nő, akivel randizgattam és úgy leinformált, hogy azt is tudta milyen cégeim vannak és pontosan mivel foglalkozom, hát ott nem volt túl oldott a légkör, gyorsan vége lett. Aki akar, az utánad fog nézni, ha szeretnéd, ha nem.
Kb. amit eddig leírtak.
Ismerkedni, randizni ne luxusautóval, látványosan drága szerelésben menj. Ne puccos helyre hívd randira. Nem kell titkolni az egzisztenciád, de nem is kell kiteregetni. Ha első randin már a fizetésedről, kocsidról kérdezgetnek, akkor nem kell rá válaszolni és amúgy is felejtős a csaj, mert ilyet tényleg csak az aranyásók kérdezgetnek.
Plusz tipp: ne a tipikus plázap...a meg Elle magazin címlapjáról lejött csajok körében keresgélj. Gondolom, gazdagként azért látod, hogy ki az, aki ugyan látszólag visszafogottan öltözik, de van ott frissen festett haj, más többhavi fizuját kitevő szerelés, műszempilla stb.
Na Kérdező, ez az a kérdés, amire soha nincs, és nem is lesz jó válasz. Hacsak nem vagy gondolatolvasó, sohasem fogod tudni, hogy a nő a pénzedért van-e veled együtt.
Előttem leírtak hasznos praktikákat, az időnként működhet. Ha viszont a csaj már előtte levágta a Failbook oldalad alapján vagy más alapján, hogy mid van, akkor ez se mindig válik be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!