Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent, ha egy férfi?

Figyelt kérdés

Látom,hogy mostanában egyre több p.a ,illetve ribi ismerőse lesz facen,illetve azokat lájkolgatja. Komolyan lehet venni egy ilyen férfit?

Vagy több vasat tart a tűzbe vagy mi??

2017. júl. 30. 21:57
 1/6 anonim ***** válasza:

Lehet, h nagy kujon, de lehet, h csak szeretne az lenni.

Mindenesetre tartsd nyitva a szemed.

2017. júl. 30. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Amikor én dumáltam vele ,olyan csendes víznek tűnt. Mindenki azt mondja,hogy magának való a pasi,meg nem nagyon beszélget senkivel,elvan magának.
2017. júl. 30. 22:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor valószínűleg a lájkolgatással éli ki magát.

20L

2017. júl. 30. 22:03
 4/6 A kérdező kommentje:
Tetszem neki,azt sejtem. De szerinte,ha tudja hogy ezt látom,majd ettől joobban érdekel?! Épp ellenkezőleg ,elveszi tőle a kedvem. Nem tudom komolyan venni. Vagy csak figyelem felkeltés lenne?
2017. júl. 30. 22:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Csendes? Néha a csendes,zárkózottnak tűnő pasik a legmeglepőbbek. Nem látunk bele teljesen mások életébe. Simán lehet bármi amúgy.
2017. júl. 30. 22:08
 6/6 anonim ***** válasza:
Ugyanilyen szituban vagyok én is.
2017. júl. 31. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!