Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudnak a mai nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a mai nők rendesen szakítani?

Figyelt kérdés

Miért nem tudnak a mai nők rendesen szakítani?

Tudom a kérdésem furcsának hat, de kifejtem. Kicsit hosszú lesz, tudom. Igazából nemrég olvastam itt egy kérdésre egy választ, amiből kiderült más férfiak is szenvednek ettől. Úgyhogy itt az én kérdésem. Elsősorban azokat a lányokat/ nőket kérdezném, akik itt neten szoktak ismerkedni…

Úgy érzem, megvagyok átkozva!

Elkezdünk itt a neten ismerkedni. Minden szépen és jól alakul. De aztán azt veszem észre már nem keres nem ír. Persze ebből sejthető miért nem. Az is megtörtént, hogy egy ilyen hosszú távollét után mikor megkérdeztem mi újság, szinte véletlenül leírta, hogy megismerkedett valakivel, aki közel él és hamarosan lefekszenek egymással. Mondja ezt így nekem. Mintha én csak valami haver volnék…

Nem értem miért nem lehet ennyit megírni akár csak két sorban, hogy: „Bocs nem te leszel az, akivel elképzeltem…”

Ennyi és már jobban érezném magam. Persze ettől még rosszul esne a szakítás. De az hogy erre mindig magamnak kell rájönnöm, ez fáj. És tönkretesz…

Erre most sokan azt írnátok, biztosan volt oka. Hogy biztos én tettem valamit…

Erre én azt kérdezném: miért nem szolt, ha gondja van? Tudjátok, ha még veszekedtünk volna, azt megérteném…

De nem! Sosem veszekedtünk! Egyikükkel sem! Az ember elviseli, ha egyszer vagy talán még egyszer így tűnnek el az életéből. De mostanra amikor a sokadik nő is így tűnik el az életemből, ez már nagyon fáj!

S akkor jön a kedvenc indokom: biztos nem akart megbántani. Én erre visszakérdeznék. Honnan a f@ből hiszik azt a nők, ha nem tesznek semmit, az a jobb! Hát nem! Számomra ez a lehető legrosszabb és mindig ez történik! Miért? Csak mert mozgássérült vagyok? Igen az vagyok! (bottal járok) Úgy érzik jobb, ha nem írnak semmit majd rájövök mi a helyzet és így lesz a legjobb?

Hát nem! És nem! És nem!

Ellenkezőleg. Ettől csak értéktelennek érzem magam. Úgy érzem, egy egészséges emberrel ezt nem tennék meg. Nekik biztosan megírnák, mi van. De nekem nem. Hisz én csak egy nyomorék vagyok. S mivel választ nem kapok, már ilyenekre is gondolok…

Volt egy eset, amikor sikerült „elcsípnem” a nőt a neten és rákérdeznem, hogy miért nem lehetett normálisan közölni, ha nem kellek. S erre jött a kedvenc válaszom. Csak! Hát válasz ez? Itt a rendes válasz az lett volna, hogy bocs nem jössz be. De nem! Ehelyett a szokásos játék, mintha még kellenék, aztán jön ez a csak. Csak! De az is csak úgy hogy rákérdeztem. Különben ő sem irt volna semmit.

Az a vicc hogy a nők állandóan arról panaszkodnak, ha a pasi szó nélkül lelép. Hogy ezért a pasik micsoda disznók. Hát kérdem, én akkor fordított esetben miért viselkednek dettó ugyanígy. Vagy talán ezeknek a nőknek sosem volt ebben részük?

Nem értem! Nem értem! És nem értem!

Próbálom megérteni, de nincs válasz…

Azt is gondolhatnánk, hogy ezek biztosan csak fiatal ti zen Huszon éves kis fiatal p@csák egy érett nő ilyet nem tenne. De bizony! 40 és 50 éves nőkkel is így jártam! Pedig azt gondolná az ember, hogy ebben a korban már futja a két szavas szaki tásra! De nem!

Végül talán azt írjátok. Ez itt a net! Mit Sirok? Erre én azt kérdezném: igen ez a net. S ettől már megtehetik?

A legrosszabb az, hogy úgy érzem, már csak nevetnének rajtam, hogy nekem ez még mindig fáj! Igen fáj! Mert nem tudtam lezárni…

És ez a legrosszabb…

Csak a kérdés marad? Miért? Miért így?

2017. júl. 30. 17:38
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

No, lassan csak-csak eljutunk addig, hogy megértik a kérdésem:)

Lassan kisregényt írtam, kiegészítésképp. Én már az elejétől fogva azokra a nőkre gondoltam, akikkel kialakult a vonzalom bizalom, és így tovább…Az elején biztosan. És mielött ebbe is belekötnének. Fogadjuk el, hogy az elején tényleg úgy tűnt ebből lesz valami…

Róluk szól a kérdésem!

Igaz ezt így nem írtam ki. De azt hittem ez nyilvánvaló, hogy rájuk gondolok. Remélem, most már érthető vagyok…

Azért van akinek ez elsőre leesett :)

Nesze neked szövegértés!

Á ötös! (aki eddig olvasta tudja, kire gondolok. ) Igazából reméltem is hogy felelsz! Értem én hogy kerülnéd az öngyilkossággal fenyegetőző hibbant nőket. Én elsőre is megértettem :)

Én is összeakadtam már néhány zakkanttal. És nem mentegetőzőm, én is bántottam már meg nőt…

Szóval azt mondod, ha netán a mostani barátnőddel összevesznétek, csak úgy eltűnnél? Remélem nem…

Vagy igen ?

A 19 –esnek! Ó azok a csodálatos régi idők :)

Úgy a tíz évvel ezelőtti időkre gondoltam…

De nem vagyok én olyan vén :)

De hogy azóta mennyi minden változott, na, az egy külön kérdés lenne. Külön kisregénnyel:)

2017. júl. 31. 11:30
 22/23 anonim ***** válasza:
Szóval te egy két éves kapcsolatot egy kalap alá veszel azzal, hogy egyszer-kétszer randiztatok. A te "kapcsolataidban" nem voltak érzelmek, nem is ismertétek egymást. Ha érzett volna bármit a csaj, akkor nem lépett volna le szó nélkül. Azt meg, hogy nem ismertétek egymást, misem bizonyítja jobban, hogy te meglepődsz azon, hogy ő szó nélkül lelép. Szóval még mindig ott tartunk, hogy van két ismeretlen ember, így pedig érthető, hogy a csaj a saját érzéseit a tiéd elé helyezi. Nem tudom, hogy hányszor kell még ezt leírnom, mire megérted...
2017. júl. 31. 11:50
 23/23 anonim ***** válasza:

Szia!

Nem tudom, mennyire aktuális,de...

Én netes társkeresőn vagyok fent, ott megismertem egy srácot, pár hétig neten, pár hétig élőben is ismerkedtünk, közben már elég sok minden történt, aztán párszor szeretkeztünk, azt hittem, már egész közel kerültünk egymáshoz, aztán egy szó nélkül lelépett és ez szörnyű volt, nem tudom hova tenni. /Szerintem a lányok többsége a hasonló szituk miatt sír.../ Viszont olyan is akadt, akivel eljutottunk egy randiig és mindketten úgy gondoltuk, jobb, ha nem írunk a másiknak, részemről azért, mert nem volt meg a vonzalom, és ha már ő sem írt, akkor én minek tettem volna. Olyan is akadt, akivel neten abbahagytam a beszélgetést, mert kiderült róla valami nagyon kellemetlen számomra és egyszerűen jobbnak láttam, ha többé nem írok rá, mert nem akartam úgymond bajba kerülni (ezt most nem fejtem ki). Lényeg a lényeg, amíg szinte semmi nem történik köztetek, csak neten beszélgettek, 1x-2x találkoztok, addig ti nem jártok, addig nincs szinte semmi köztetek, ez pusztán 2 idegen ismerkedésének legeleje és amíg semmit nem ígérnek, semmi fizikai kontaktus nem valósul meg, szerintem nem kell nagy dobra verni. Látod, én egészséges vagyok, mégis lekoptattak, kétszer is, csak épp a másodiknak nem tulajdonítok semmi veszteséget, mert vele semmi nem is történt.

2017. aug. 25. 22:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!