Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a mai nők rendesen szakítani?
Miért nem tudnak a mai nők rendesen szakítani?
Tudom a kérdésem furcsának hat, de kifejtem. Kicsit hosszú lesz, tudom. Igazából nemrég olvastam itt egy kérdésre egy választ, amiből kiderült más férfiak is szenvednek ettől. Úgyhogy itt az én kérdésem. Elsősorban azokat a lányokat/ nőket kérdezném, akik itt neten szoktak ismerkedni…
Úgy érzem, megvagyok átkozva!
Elkezdünk itt a neten ismerkedni. Minden szépen és jól alakul. De aztán azt veszem észre már nem keres nem ír. Persze ebből sejthető miért nem. Az is megtörtént, hogy egy ilyen hosszú távollét után mikor megkérdeztem mi újság, szinte véletlenül leírta, hogy megismerkedett valakivel, aki közel él és hamarosan lefekszenek egymással. Mondja ezt így nekem. Mintha én csak valami haver volnék…
Nem értem miért nem lehet ennyit megírni akár csak két sorban, hogy: „Bocs nem te leszel az, akivel elképzeltem…”
Ennyi és már jobban érezném magam. Persze ettől még rosszul esne a szakítás. De az hogy erre mindig magamnak kell rájönnöm, ez fáj. És tönkretesz…
Erre most sokan azt írnátok, biztosan volt oka. Hogy biztos én tettem valamit…
Erre én azt kérdezném: miért nem szolt, ha gondja van? Tudjátok, ha még veszekedtünk volna, azt megérteném…
De nem! Sosem veszekedtünk! Egyikükkel sem! Az ember elviseli, ha egyszer vagy talán még egyszer így tűnnek el az életéből. De mostanra amikor a sokadik nő is így tűnik el az életemből, ez már nagyon fáj!
S akkor jön a kedvenc indokom: biztos nem akart megbántani. Én erre visszakérdeznék. Honnan a f@ből hiszik azt a nők, ha nem tesznek semmit, az a jobb! Hát nem! Számomra ez a lehető legrosszabb és mindig ez történik! Miért? Csak mert mozgássérült vagyok? Igen az vagyok! (bottal járok) Úgy érzik jobb, ha nem írnak semmit majd rájövök mi a helyzet és így lesz a legjobb?
Hát nem! És nem! És nem!
Ellenkezőleg. Ettől csak értéktelennek érzem magam. Úgy érzem, egy egészséges emberrel ezt nem tennék meg. Nekik biztosan megírnák, mi van. De nekem nem. Hisz én csak egy nyomorék vagyok. S mivel választ nem kapok, már ilyenekre is gondolok…
Volt egy eset, amikor sikerült „elcsípnem” a nőt a neten és rákérdeznem, hogy miért nem lehetett normálisan közölni, ha nem kellek. S erre jött a kedvenc válaszom. Csak! Hát válasz ez? Itt a rendes válasz az lett volna, hogy bocs nem jössz be. De nem! Ehelyett a szokásos játék, mintha még kellenék, aztán jön ez a csak. Csak! De az is csak úgy hogy rákérdeztem. Különben ő sem irt volna semmit.
Az a vicc hogy a nők állandóan arról panaszkodnak, ha a pasi szó nélkül lelép. Hogy ezért a pasik micsoda disznók. Hát kérdem, én akkor fordított esetben miért viselkednek dettó ugyanígy. Vagy talán ezeknek a nőknek sosem volt ebben részük?
Nem értem! Nem értem! És nem értem!
Próbálom megérteni, de nincs válasz…
Azt is gondolhatnánk, hogy ezek biztosan csak fiatal ti zen Huszon éves kis fiatal p@csák egy érett nő ilyet nem tenne. De bizony! 40 és 50 éves nőkkel is így jártam! Pedig azt gondolná az ember, hogy ebben a korban már futja a két szavas szaki tásra! De nem!
Végül talán azt írjátok. Ez itt a net! Mit Sirok? Erre én azt kérdezném: igen ez a net. S ettől már megtehetik?
A legrosszabb az, hogy úgy érzem, már csak nevetnének rajtam, hogy nekem ez még mindig fáj! Igen fáj! Mert nem tudtam lezárni…
És ez a legrosszabb…
Csak a kérdés marad? Miért? Miért így?
Azt értem, hogy eleged lett az anyázásból az öngyilkossági fenyegetőzésből. Ezt az előbb is írtad. Elsőre is megértettem De gondolom, ha netán összevesznétek a barátnőddel.
Tőle is szó nélkül lelépnél? Gondolom nem…
Az meg hogy belém kötnek, hogy mit nevezünk járásnak mit nem, az lényegtelen. Mert nem is ez volt a kérdés
Mi ez valami szabály? Ha először találkozunk, akkor még szó nélkül leléphetsz, de ha mondjuk már tízszer találkoztunk, akkor az már járás akkor már el kell mondani, ha gond van?
Ki hozott ilyen ostoba szabályt?
A kérdésem még mindig az, ha egy pasitól, a nők elvárják, ha gond van azt közöljék, akkor egy nő miért nem teszi meg ugyanezt?
De érdekes a válaszoló hölgyek ezt pontosan értették…
Nektek meg pontosítanom kell már nem is számolom hányadszor,,,,,
Az utóbbi kérdésemre ugyan nem válaszoltál ötös…
De túl fáradt vagyok mát ismét feltenni a kérdést…
Elteszem magam holnapra. Mindenkinek köszönöm…
Te csak azért nem érted meg amit írok, mert nem is akarod megérteni. Mindenképpen azt akarod kihozni a dologból, hogy a világ legnagyobb bűne szónélkül lelépni egy teljesen ismeretlen embertől. Meg sem próbálod a másik szemszögből látni a dolgokat.
De mondok valamit, ami megoldja a problémádat. Nőj fel és akkor majd nem fogsz minden jöttmentbe beleszerelmesedni két mondat után és így nem fog megrázni minden "szakítás".
A magadfajtán nem lehet segíteni, de még a vitahoz is buta vagy. Hiaba mond el valamit az ember, te nem gondolod át, csak szajkózod ugyanazt a baromságot újra és újra.
Nem az a lényeg, hogy beleszerettem –e vagy sem:)
Mert logikus, hogy egy találkozás után nem leszek halál szerelmes…
Nem vagyok bolond!
Egyszerűen normális emberi viselkedésnek tartom, ha problémám van, két mondatban közlöm. Ha egyszer, ha tízszer találkoztunk. Vagy van erre valami szabály? Akár egy előre megirt szöveggel. Copy/paste és annyi!
Olyan nehéz ez? Eszerint igen!
Én nem próbálom a másik szemszögéből? Csak azt teszem. Hisz látod indokok tucatjait írtam. Én nem próbálom megérteni? Dehogynem. Csak azt nem értem miért az a legjobb, ha nem teszek semmit?
Ne kezdjünk el agresszióskodni . Nem ez volt a cél…
A 15 nek pedig…
Az hogy ti most látjátok a vívódásom, hogy szerintem talán az egyik ok hogy sérült vagyok, nem jelenti azt, hogy ezt nekik is leírtam. Dehogy! Szó nélkül eltűntem. És annyi…
Itt is csak találgatok.
Nincs világvége hangulatom, nem leszek öngyilkos…
Csak nem értem. Miért nem tartozik ma már itt a neten a normális emberi viselkedéshez, ha gondom van, közlöm?
mondjuk úgy hogy: What The Fuck hangulatom van ettől. magyarul mi a fene... s cseppetsem öngyilkos kedvem van :)
És még egyszer mondom nem is azokról beszélek, akikkel váltottam két szót. Hogy tülök várnék egye- egy tizenöt oldalas litániát. Dehogy! Azok eltűnhetnek. Nem izgat…
De azoktól, akikkel megvolt a vonzalom. Azoktól, elvárnám, hogy ne szó nélkül tűnjön el. Értitek már? Egy egyszerű copy/paste
Legtöbbször azért, mert könnyebb. Ennyi. Kevesebb energiát, kevesebb konfliktust, kevesebb nem kíván érzelmi terhet jelent.
Megértem, hogy ez fáj neked és rosszul esik. Én a helyedben arra törekednék, hogy minél kevesebb elvárásom legyen az ismerkedős szakaszban. És tudatosítanám magamban, hogy nem az én hibám, hogy így lelépnek. Csak mivel a "rendszer" lehetővé teszi az ilyen kilépést, sokan megteszik, mert gyengék. Te legyél erősebb.
Nyilván ne általánosítsunk, nem mindenki ilyen stb.
>a mai nők
Bocs, de ezt nem tudom megállni: milyen "mai" nők? Miféle ideális, csodálatos "régi idők" voltak azok, amikor bezzeg tudtak a nők rendesen szakítani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!