Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejöjjek egy ilyen lánnyal vagy inkább ne mert összetöri a szívem?
Én sajnos egy hormonális betegség miatt nagyon el vagyok hízva, viszont sportolok. Sajnos gazdag sem vagyok és helyes sem.
Mindig szenvedtem a nőkkel kapcsolatban, nem nagyon akartak sajnos..
Most egy internetes chat oldalon elkezdtem chatelni egy meglepően csinos nővel, aki odatévedt. Baromira egy hullámhosszon voltunk. Skypoltunk ami szintén jó volt.
Napi 4 5 órát -beszéltünk.
Tegnap megtörtént az első randi, végig röhögtük az egész randit.
Végén elcsattant egy csók is és ma keresett is.
Barátok először nem hitték el, biztosak voltak hogy csak kamuzok mert ő egy csinos cuki lány szerintük én meg hát...
Meg valóban lehet összetöri szívem csak és valami szép fiút választ majd .....
Elmondok egy titkot. A normálisabb nők szeretik azt ha van valaki aki képes bármikor jó kedvre deríteni őket illetve aki megérti őket (egy hullámhossz).
A nők kimondottan emocionális lények. Ha már megismertünk valakit és belezúgtunk megszépülnek és szexuálisan is vonzóvá válnak.
Tehát ne agyalj azon, hogy elhagy egy szépfiúért, mert ezzel csak elcseszed. Az első pasimat netről ismertem meg (igazából a mostanit is), hónapokig csak beszélgettünk, váltig állította, hogy bűnronda mire küldött képet én már teljesen bele voltam pistulva, így egy nagyon vonzó pasit láttam a képen. Oda meg vissza voltam az első randin meg utána is amíg jártunk aztán folyamatosan nyomatta ezt az elhagyom egy szépfiúért, mit látok benne mikor én egy szép lány vagyok és egyéb bullshiteket. Hát a végére tényleg kezdtem észrevenni a hibáit és megundorodni tőle.
Tehát élvezd a helyzetet és hajrá!
Az az igazság, hogy az élet legszebb pillanatai azok, amik szebbek-jobbak, mint amit el tudnál képzelni.
Ha ilyen szituban vagy, akkor nem kételkedni kell, hanem megélni a pillanatot. Pont, .int a randin, ahol felszabadultak voltatok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!