Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El tudnátok fogadni, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El tudnátok fogadni, hogy egy lány várni akar a szexszel házasságig, ha nagyon szeretitek? (nem vallási okokból)

Figyelt kérdés
2017. júl. 30. 14:11
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
59%

szerintem ha lenne bármi haszna a nőnek ebből, akkor el lehetne fogadni, de sajnos ez nem egy egészséges hozzáállás a szexhez. Megtörtént eset, hogy a nő önmegtartóztatott, később pedig hatalmas koppanás volt, hogy ez a szexhez való hozzáállás vaginizmust idézett elő - ez egy olyan 'betegség' (szinte mindig pszichés eredetű) amikor bármi behatolásra önkéntelenül összerándulnak a hüvelyizmok, és fájdalmas lesz a szex, vagy súlyosabb esetben nem is sikerül.

Szóval próbálnám valahogy beláttatni vele, hogy a szex tökéletes módja a kötődés elmélyítésének, a boldog és kiegyensúlyozott életnek, és a szexuális frusztráció felesleges feszültséghez vezet. Ha valakit kívánok és évekig nem szexelhetek vele, az elég erősen frusztrál. egyébként nő vagyok, de nem tartom egészségesnek. Az összevissza kufircolást se nyilván, de miért kéne megtagadni magunktól a szerelem egy fontos kifejezőeszközét?

2017. júl. 30. 15:44
 12/23 anonim ***** válasza:
70%

Nem mert ő sem tud nekem semmi garanciát adni arra, hogy velem marad, míg a kaszás nem jön értünk és a nemi életünk is úgy alakul, hogy az mindkettőnk kölcsönös megelégedésére szolgáljon. Várni hajlando vagyok, de ilyen sokáig azért nem.

31/f

2017. júl. 30. 16:05
 13/23 anonim ***** válasza:
82%
Nem vagyok férfi, de kíváncsi lennék, mi vitt rá, hogy meghozd ezt a döntést. Őszintén szólva a lényegét sem értem. Az rendben van, ha elmélyült kapcsolat, szeretet, bizalom szükséges neked a szexhez, de a papír meglétéhez miért kell kötni? Szerintem az elköteleződés nem az esküvőnél kezdődik.
2017. júl. 30. 16:36
 14/23 anonim ***** válasza:
63%
Szerintem egy jó párkapcsolathoz jó szex is kell...ha ez a rész nem ismeretes a házasság előtt, az eléggé lutris helyzet. Nem mennék bele. Elvenném aztán kiderül, hogy fap.csa...na neee.
2017. júl. 30. 16:49
 15/23 anonim ***** válasza:
8%
Nem. A szex az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatok elején. Semmi értelme házasságig várni vele. Addigra pont elmúlik a szenvedély, és pont nem kívánják már, csak alig egymást a párok.
2017. júl. 30. 20:26
 16/23 anonim ***** válasza:

A vallási okot sem fogadnám el, de megérteném.

Ha viszont "nem vallási okból" az indoklás, akkor csak valami egetverően rosszra (komoly testi, vagy lelki defektus) tudnék gondolni - szóval nagyon nem.

2017. júl. 30. 23:46
 17/23 anonim ***** válasza:
26%

Igen.

Kimutatták, hogy azok a párok, akik várnak vele, sokkal boldogabbak, és általában nem is válnak el. :-)

Ugye manapság a libretardáció miatt felfordult az értékrend. Mindenki dugni akar, tojik minden másra. Aztán meg sírnak, hogy jajj nemszeret jajj, amikor nem is volt idejük egymásba szeretni, mert csak kurogatták egymást.

2017. júl. 31. 07:41
 18/23 anonim ***** válasza:
Abból a szempontból megközelítve a dolgot, hogy én viszonylag hosszú együttélés után vennék valakit feleségül némileg nehéz lenne ezt kivitelezni, mert ha tényleg kívánom akkor több évig ezt húzni nem lehet egyszerű. Ha csillapító tevékenységeket végzünk, konkrét szex nélkül úgy már könnyebb lenne. Mondjuk egy évet simán képes lennék vármi egy lányra, ha tényleg értékesnek találnám és szeretném. Elhamarkodott házasságot nem szeretnék, tehát nyolc évig nem nagyon várnék. Mindenesetre nekem tetszik ez a hozzáállás. Undorom van attól ami manapság a szexualitás terén zajlik, örülnék egy ilyen lánynak.
2017. júl. 31. 08:59
 19/23 anonim ***** válasza:
28%

"elvtárs" hol mutatták ki, a századvégnél? :D

2017. júl. 31. 12:16
 20/23 anonim ***** válasza:
32%

Ez egy baromi szép gesztus, csak ki szottul nincs semmi értelmes funkciója.

1. Ha nincs meg az összhang szexben, akkor ott lesz ez bukta, aztán oldd meg, vagy válj el.

2. Én személyes sértésnek venném, hogy a párom nem kíván annyira, hogy képes legyen éveket kibírni mellettem szex nélkül. Totál földbe döngölné vele az önbizalmam és nem érdekelne, milyen elvek vannak mögötte. Lehet mondani, hogy ha szereted, megvárod, de ha ő szeret, akkor talán tekintettel van rám is és nem csinálja ezt.

3. Ezek elvek. Kikötések, amiknek köze nincs az érzelmekhez. Undorítónak tartom, mikor valakinél a szexet és az egyéb lépcsőfokokat a kapcsolatban pontos dátum jelenti, vagy esemény. Lehet, hogy én vagyok túl spontán csaj, de mint valami nyomorult hűségidő, hogy "x hónapig nincs szex", "házasságig nincs szex". Ha a hülye berögződéseihez jobban ragaszkodik, mint hozzám, akkor nekem az a kapcsolat kuka. És nem arról van szó, hogy ne várjatok vele, csak ezek a mesterséges határok nem tetszenek.

3. Ebben azóta nem tudok hinni, mióta egy ismerősöm is belement ilyen szép kis játékba, és abban az egy évben, amíg a lány kérette magát, végigkefélte a fél ismeretségi körét. És nem azt mondom, hogy igaza van, mert a megcsalás egy görény dolog, amire nincs mentség. De az nem igaz, hogy valakinek nincs annyi esze, hogy ennek semmi értelme és tulajdonképp egy önző dög.

Amúgy nő vagyok, és úgy is azt gondolom, hogy ép ember ilyet szerelemben nem művel.

2017. aug. 1. 05:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!