Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Akik leszólják a kései szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik leszólják a kései szűz magányos férfiakat, azok valójában azért (is) szólják le őket, hogy miért nem bűnöztek?

Figyelt kérdés
Egy nőt erőszakkal szexre rábirni bűncselekmény, nyilván egy tisztességes, törvénytisztelő férfi nem fog ilyet tenni, még akkor sem, ha másképp nem tud nőhöz jutni.Na most, akik leszólják őket, belegondolnak abba, hogy burkoltan bűncselekmény elkövetésére akarják rávenni ezeket a szűz férfiakat? Mert sajnos tényleg vannak olyan férfiak, akikkel szó szerint egyik nő sem hajlandó szóba állni, csak aki nincs ilyen helyzetben, az ezt nem fogja fel.

2017. júl. 30. 12:27
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
#20, most mit kell csúsztatni? Itt azokról volt szó, akik mást se csinálnak, csak a "szűz nyomi lúzer" férfiakra fröcskölődnek. A nőverő baromállatok egy más téma...
2017. aug. 2. 22:48
 22/31 anonim ***** válasza:
Nem a kései szüzeket szólja le senki, hanem a rinyapi..ákat.
2017. aug. 2. 22:52
 23/31 anonim ***** válasza:

Ha senki nem szólja le őket, akkor miért van kiírva a kérdés?

(egyébként meg dehogyisnem, akár csokorba is gyűjthetek neked párat...nem véletlen hogy a jobb érzésű embereknél elpattan a húr egy idő után)

2017. aug. 2. 22:58
 24/31 anonim ***** válasza:

19-esnek

Én azt szeretem aki engem is szeret. Aki jól bánik velem. Aki megbecsül és értékel. Te nem?

18as voltam

2017. aug. 2. 23:27
 25/31 anonim ***** válasza:

#24, ennek papírforma szerint így kellene működnie, a baj az, hogy szerelemből a lány pl. akkor is együtt marad a párjával, ha az megalázza, üti-veri, úgy beszél vele ahogy én a kutyámmal nem beszélek idehaza, és hiába ír ki kérdést, hiába válaszolja neki egy emberként 50 ember, hogy hagyja ott, mert beleroppan, mindegyre csak azt tudja bágyadtan válaszolni, hogy "de szeretem..."

Ha meg nem szerelemből van az adott lány ilyen taplógombával, akkor nó komment, őket valamiért nem tudom sajnálni.

2017. aug. 2. 23:28
 26/31 anonim ***** válasza:

Utolsónak

Igen, ezzel egyetértek. Sajnos nagyon sok kapcsolatfüggő nő(és férfi) van aki belemegy ebbe és én nő létemre sem tudom őket megérteni. Szeretnek megalázva lenni? Félnek az egyedülléttől? Nem tudom. 'De merthogy ők szerelmesek' mi a jóistent tudnak szeretni valakin aki őket nyilvánvalóan nem, mert akkor nem bánnának így a párjukkal.

Erre én meg azt kapom hogy számító vagyok és 'nem tudok igazán szeretni' hát inkább minthogy vki hlyének nézzen és megalázzon

#24 voltam

2017. aug. 3. 00:24
 27/31 anonim ***** válasza:

#26 örülök, hogy ennyire egyezik a véleményünk. Látod, nem is nehéz konszenzusra jutni :) a probléma gyökere tényleg ez, hogy papíron jól működik, a valóságban meg ki-ki az érdekei szerint csavarint egyet rajta...

A kommunizmus is csodálatos, kiváló eszme lett volna, ha belegondolsz. Egyetlen egy dolgot felejtettek ki belőle: az embert.

2017. aug. 3. 00:29
 28/31 anonim ***** válasza:
11%

Jó kicsavart gondolatmeneted van. Ez olyan, mintha azért szólnék le egy hajléktalant, mert nem lopott...

Most komolyan, mintha buksisimogatást várnál azért, mert a társadalomba tartozásnak az egyik alapfeltételét sikeresen teljesítetted. Rohadtul nem érdekel, hogy miért tiszteled a törvényt, akár a büntetéstől való félelem miatt, akár azért, mert azt belülről fakadóan helyesnek érzed, a lényeg, hogy tiszteled. Ha nem tisztelnéd, perkálhatnál jobb estben elküldenének a sittre csücsülni, amíg tudsz. Ne félj, ott nem kellene sokáig a szüzességed miatt bőgnöd, sokkal inkább az aranyér miatt... :D

A kései magányos szűz férfiakat meg nem azért ítélem el, mert azok, hanem azért, amiért azok. A nyomorék gondolkodásmód, az igénytelenség, a rohadó belső, az egész lényük általában taszító. És ez ellen simán tehetnének, mert egy kései szűz nem egyik napról a másikra tart ott, hogy kései szűz. Ha valakinek 30 éves koráig nem jön össze semmi, normális esetben 25 éves korában átértékeli az életét és elgondolkodik azon, hogy talán mégsem a világgal van a baj... Lehet állóvízben, sebnyalogatva leélni egy életet és lehet belepusztulni a tenni akarásba. Utóbbinál legalább van esély arra, hogy változás következzen be, és siker. Aki meg mindent megtett, az meg sem nyikkan, vagy azért, mert meg sikerült oldania a problémáját, vagy ha valami csoda folytán mégsem, belefárad és befogja a kis pofáját, és mivel a küzdelem során kellően megismerte magát, biztos talál más örömöt is az életben...

Szánalmasak vagytok.

2017. aug. 3. 02:13
 29/31 anonim ***** válasza:

"Ha valakinek 30 éves koráig nem jön össze semmi, normális esetben 25 éves korában átértékeli az életét és elgondolkodik azon, hogy talán mégsem a világgal van a baj"

Az össztársadalmi felfogással, gondolkozásmóddal van itt a baj, már kismilliószor ki lett tárgyalva. Aki ma 30 éves, egy olyan rendszerben nőtt fel, ami nem a külcsínt, a pénzt, a promiszkuitást meg a többi ilyen dekadens ökörséget tekintette értéknek. A televízió, rádió se ezt tolta az emberek pofájába, nézz egy kis Dancsó Péter retrót, látni fogod. Aki anno értelmes volt, rendes, tisztességes és becsületes, annak többnyire jutott ugyanilyen minőségű pár is. Igen, akkor is voltak felszínesek, anyagiasak, meg törtető nagypofájú szärjankók, de ők voltak a kisebbség. Most pedig, a mai társadalomban ők a döntő többség, mert az egész társadalmi közfelfogás, pénzközpontúság, vadkapitalizmus ezt támogatja. Tehát hőseink előtt 2 lehetőség van: vagy elqrvul ő is, vagy szingli marad. Ha az előbbit támogatod, akkor nó komment, nem lógsz ki a sorból.

Remélem érthető volt a levezetése a dolognak.

"vagy azért, mert meg sikerült oldania a problémáját, vagy ha valami csoda folytán mégsem, belefárad és befogja a kis pofáját, és mivel a küzdelem során kellően megismerte magát, biztos talál más örömöt is az életben"

Aha. Je. Tehát ha valaki siklóernyőzni tanul, törje össze magát vagy ötvenszer, és ha még túl is éli, majd talál más örömöt az életben...még véletlenül se az volna a helyes megoldás, hogy siklóernyőzés helyett mondjuk krosszmotorozni vagy hódeszkázni tanuljon, mert abban jobb...

Szerintem ne igen prédikálj arról, itt kinek vetett hátrabukfencet a gondolatmenete. A szánalmas pedig te vagy.

2017. aug. 4. 01:46
 30/31 anonim ***** válasza:

" Tehát hőseink előtt 2 lehetőség van: vagy elqrvul ő is, vagy szingli marad."

Ez abban az esetben volna így, ha csak Férfiak lehetnének ezek a hősök... ha csak nem azt állítod, hogy minden egyes nő (akik ezek közé a hősök közé tartoznak) úgy dönt, hogy elqrvul, és kizárólag a férfiak azok, akik szinglik maradnak inkább.

Ezeknek a nőknek és férfiaknak van lehetőségük megtalálni egymást. Elvileg egyidősek. Akkor?

2017. aug. 4. 02:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!