Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez jó pont egy lánynál?

Figyelt kérdés

Van ilyen munka, hogy ilyen csinos lányok próbálnak eladni dolgokat, ez a promoció, vagy mi a pontos neve.

Na ha az összes haveromat meggyőzték, hogy vegyenek valamit, engem meg nem akkor ezzel most én bunkó vagyok egy lány szemében. Vagy határozott mert azt vettem amit én akartam és amiért odamentem.

2017. júl. 30. 05:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez semmi egy nőnél.

24/F

2017. júl. 30. 05:55
 2/9 anonim ***** válasza:
39%
Egy kis gyokernek gondolnam az illetot, aki miatt kevesebb lesz a jutalekom, mint lehetne. (Nem vagyok hostess, de ha az lennek ezt gondolnam.)
2017. júl. 30. 06:17
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

:D :D

Bocsi, de ezen jót mosolyogtam. Miért lenne az jó pont, ha valamit visszautasítasz, amire egyébként nincs szükséged, vagy nem akarsz?

Ez alapdolog. :D De lehet, hogy a ti/te értelmi szinteteknek ez már hűűű... de nagy dolog. :)

2017. júl. 30. 06:38
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Napi többszáz emberrel beszél, szerinted nem szrja le, higy te mit keménykedtél?
2017. júl. 30. 07:59
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ilyet én is csináltam.:D

Nálam semmit sem jelent. Örültem nyilván, ha volt sikerélményem, és valaki az én hatásomra tett valamit, mert egy percig elhittem, hogy tehetséges vagyok benne. :DDD De ha nem, hát nem, vállat vontam és dolgoztam tovább.

Csak azok maradtak meg arcra, akik rám mosolyogtak és kedvesek voltak velem, illetve a nagyon bunkók, de az szerencsére kevés volt. Hogy kell nekik vagy sem, amit kínálok egy olyan helyen, ahol én csak sima alkalmazott vagyok, és nem szívügyem az adott termék, vagy cég... Az nem érdekel. Attól, hogy valaki megköszöni kedvesen, és nemet mond, semmivel sem lesz másabb a szememben. Csak a modort értékeltem.:) Nyilván ha majd a saját hivatásomban szembesülök a sikertelenséggel, jobban padlóra küld, mert nem azért tanultam. De ez nekem ilyen "móka pénzért" kategória volt, amit nem tudtam annyira komolyan venni, hogy magamra vegyem a "nem"-eket. Ellenben azt, ha valaki egy bunkó tapló, függetlenül attól, hogy hogy dönt...

21L

2017. júl. 30. 08:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Bakker, nem arról volt szó, hogy lefeküdne veled, de te visszautasítottad... érted? Ez neki egy munka, kismillió emberre megpróbálja rásózni a terméket, amit fizetésért árul.
2017. júl. 30. 09:35
 7/9 anonim ***** válasza:

Csak a munkáját végezte.

Pont leszarja, hogy most sikerült eladnia v sem.

Persze sok munkánál van prémium eladások után. De ezek a host/hostess munkák lószarok. Persze diákmunkáknközül még a legjobbak fizetés/munka nehézsége arányban 😃

Szóval ha leállsz ott dumálni, és ezzel nem akadályozod a munkáját, akkor ismerkedhetsz vele. De ha csak a munkáját végzi, akkor nem fog rád emlékezni.

Azoknak tetszik,

2017. júl. 30. 11:40
 8/9 anonim ***** válasza:
Az a vége, utolsó sor bentragadt, del
2017. júl. 30. 11:41
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem pont nem érdekli,de nem is emlékszik már rád.
2017. júl. 30. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!